El Noia Freixenet serà el rival a la semifinal de la Supercopa

El Noia Freixenet serà el rival a la semifinal de la Supercopa

La Supercopa se celebrarà els dies 2 i 3 de setembre a Olot i l’OK Lliga començarà el 10 de setembre a Lleida contra el Finques Prats Lleida

El Barça - Noia Freixenet serà el primer partit oficial de la temporada 2022/23. La semifinal de la Supercopa es jugarà a Olot el divendres 2 de setembre i, en cas de victòria, la final es jugaria el dissabte 3 contra el vencedor del Deportivo Liceo - Reus Deportiu Virginias. 

El Barça, campió de la Copa 2022, intentarà aconseguir aquest títol abans d’afrontar l’inici de la Parlem OK Lliga, amb un calendari que també s’ha sortejat aquest dimarts a Vilafranca del Penedès amb la presència del coordinador esportiu Gaby Cairo, del segon entrenador Jordi Roca i del jugador Sergi Panadero. "Intentarem seguir treballant com hem fet fins ara. Donarem el millor de nosaltres mateixos", ha explicat el mig blaugrana.  

La competició regular començarà el cap de setmana del 10-11 de setembre, amb el Barça jugant contra el Finques Prats Lleida a la pista lleidatana. El calendari de la temporada 2022/23 estarà marcat per la disputa del Mundial d’hoquei patins el mes de novembre a San Juan (Argentina). Això provocarà una aturada de l’OK Lliga entre les jornades 6 i 7 (és a dir, entre el 8 d’octubre, quan el Barça jugarà contra el Noia i el 19 de novembre, quan els d'Edu Castro reprendran la competició a la pista del Liceo).

La fase regular per als culers acabarà a la pista del CP Vilafranca Capital Vi . A continuació es disputarà el play-off pel títol de l’OK Lliga.

L’equip, amb les incorporacions de Carles i Marc Grau, iniciarà la pretemporada el proper dilluns 1 d’agost, amb les revisions mèdiques a la Ciutat Esportiva i el primer entrenament. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut