Marc Grau reforça l’atac del Barça

Marc Grau reforça l’atac del Barça

El davanter de Lloret arriba lliure procedent del Liceo i jugarà al Barça les dues properes temporades

El Barça i Marc Grau han arribat a un acord per a la incorporació del davanter lloretenc per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2024. Grau, de 26 anys, arriba lliure procedent del Deportivo Liceo i reforçarà l’atac del primer equip d’hoquei patins.

Nascut a Lloret de Mar, s’ha format al club de la seva localitat natal fins a debutar a l’OK Lliga la temporada 2013/14. El curs 2018/19 va militar una campanya al Noia Freixenet (12 gols a l’OK Lliga) per fer el salt cap a La Corunya, on ha estat tres temporades i ha demostrat el seu olfacte golejador dins l’àrea (70 dianes a l’OK Lliga).

Marc també té experiència com a internacional, ja que va guanyar el darrer campionat d’Europa (2021) i va estar preseleccionat per disputar l’Europeu del 2018.

Marc forma part d’una família amb molt hoquei. Carles és el nou porter blaugrana, Àlex (germà bessó) és el capità del Girona i Lluís també va militar a l’OK Lliga amb el Lloret.

Intensitat i olfacte golejador dins l’àrea

Amb l’arribada de Marc Grau, Edu Castro disposarà d’un element més en la zona interior de l’àrea. Grau té una gran capacitat per generar perill i sempre està atent per rematar boles, mostrant intensitat i sense evitar el contacte per fer-se un lloc dins l’àrea. També és un jugador molt físic, atent en defensa i amb capacitat per sortir al contracop.

Les declaracions de Marc Grau:

“Estic molt content d’estar aquí i tinc molta il·lusió per començar aquest nou projecte i formar part d’aquest gran club. Vinc amb molta il·lusió i alegria. Espero començar i integrar-me el més aviat possible amb els meus companys i el cos tècnic”.

“Qualsevol jugador d’hoquei vol arribar al Barça. És una gran oportunitat i tinc moltes ganes de començar el nou repte. Aportaré molt treball i esforç. Espero que els jugadors i el cos tècnic m’ensenyin moltes coses per millorar com a jugador i que jo pugui aportar el meu gra de sorra”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut