Carles Grau torna al Barça i firma per tres temporades

Carles Grau torna al Barça i firma per tres temporades

El porter de Lloret aterra al primer equip de la secció d’hoquei després de formar-s’hi entre el 2008 i el 2010

El Barça i Carles Grau han arribat a un acord per a la incorporació del porter català per a les tres pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2025. Grau, de 32 anys, torna al Barça després d’estar a l’hoquei formatiu entre el 2008 i el 2010.

El de Lloret de Mar va formar-se al club de la seva localitat natal i al Barça junior, on va estar-hi entre el 2008 i el 2010, aconseguint dos campionats de Catalunya Junior sota les ordres d’Edu Castro. Ara, s’incorpora al primer equip blaugrana sent un porter més que consolidat a l’elit de l’hoquei patins i amb una quinzena de títols al seu palmarès.

El 2010, amb 20 anys, va iniciar la seva carrera professional militant una temporada al Vendrell. Va encadenar cinc cursos a Vic i el 2016 va fitxar pel Porto. Després de tres temporades al campionat lusità, va tornar a l’OK Lliga el 2019 per defensar la porteria del Deportivo Liceo.

També té experiència en campionats internacionals, havent conquerit un Mundial, un Europeu i dues Taça Latina amb la selecció espanyola.

Declaracions de Carles Grau:

“Estic molt il·lusionat de tornar al Barça després d’haver estat dos anys a l’hoquei formatiu, just abans de fer el salt a l’OK Lliga. Sé que sembla un tòpic però jugar al Barça és un somni fet realitat i he treballat molt per arribar-hi algun dia. I aquest moment ja ha arribat”.

“El més important és que l’equip mantingui la línia guanyadora que té i la bona sintonia que es veu des de fora. A nivell personal vull exprimir el màxim aquesta experiència que se’m dona i entrenar fort per ser millor i continuar aprenent d’un referent com Sergi Fernández”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut