Sergi Fernández seguirà al Barça fins al 2024

Sergi Fernández seguirà al Barça fins al 2024

El porter blaugrana, que va arribar el 2010, renova per dues temporades més

El FC Barcelona i Sergi Fernández han arribat a un acord per a la continuïtat del porter a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2024. El nou contracte s’ha signat aquest dijous a les oficines del Club amb la companyia del president Joan Laporta, del vicepresident Rafael Yuste, del directiu Xavier Barbany i del coordinador esportiu Gaby Cairo.

Fernández, de 37 anys, va arribar al Club blaugrana l’estiu del 2010, i ha guanyat un total de 35 títols en aquestes dotze temporades.

Declaracions de Sergi Fernández:

“Aquesta renovació és la continuïtat d’un somni. Any rere any intentem donar-ho tot per fer el club i la secció més gran. Poder renovar per dos anys més és un somni fet realitat. Intentarem allargar aquest somni el màxim possible i oferir un bon joc, espectacle i títols als nostres aficionats”.

“Estem al club més exigent del món i sempre som favorits per a tothom. Anem a guanyar-ho tot però mantindrem la filosofia d’anar partit a partit, millorant sempre sobre l’últim partit jugat i intentant arribar al final de la temporada amb l’opció de guanyar els títols”.

“L’última temporada no va acabar com ens hauria agradat a tots i ja tenim ganes de tornar-hi. Trobarem a faltar els jugadors que marxen però tornarem a treballar sobre la base que tenim de l’equip, amb el sistema de joc i intentant lluitar per tots els títols”.  

Declaracions de Gaby Cairo:

“És un porter contrastadíssim que porta més d’una dècada al club. Ens dóna la seguretat de tenir un cadenat a la porteria. Es mereixia aquesta renovació i és un referent importantíssim de cara al futur pròxim de la nostra secció”

“Hem acabat la temporada amb un mal regust però ara ja tenim il·lusió per fer una gran temporada i els jugadors ja estan carregant les piles per afrontar el nou curs a partir de l’1 d’agost. Hi haurà un mundial pel mig i reptes molt importants, com una Lliga Europea molt competitiva”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut