Reus Deportiu Virginias – Barça: Gran victòria blaugrana (0-3)

Els culers s'emporten un triomf molt treballat de Reus i s'avancen en l'eliminatòria de semifinals de la Parlem OK Lliga

Gran victòria blaugrana al Palau d’Esports de Reus, on els culers han superat amb autoritat al Reus Deportiu Virginias (0-3) gràcies als gols de Pau Bargalló i Helder Nunes (2). Amb aquest triomf, els homes d'Edu Castro capgiren així l'eliminatòria de semifinals de la Parlem OK Lliga i se situen amb un 2-1 a favor, amb opcions de certificar l'accés a la final el proper diumenge a Reus en el quart partit (20.30 hores), el segon a terres reusenques.

La primera meitat ha estat molt igualada, amb tots dos equips molt intensos sobre la pista, sabedors de la gran importància del matx. Tot i el bon joc blaugrana, els locals han pogut avançar-se mitjançant una falta directa de Marc Julià, però Sergi Fernández, de manera providencial, salvava al Barça.

Pau Bargalló obre la llauna abans del descans...

Tant el porter culer com Càndid Ballart han estat providencials sota pals a la primera part, i quan semblava que el partit arribaria en empat al descans, Bargalló, a falta de 32 segons per acabar el primer temps, marcava el 0-1 (min. 25) culminant un gran contracop culer.

... i Helder Nunes sentència

Ja a la segona meitat, els homes de Jordi Garcia han intentat reaccionar al gol psicològic barcelonista, però el Barça ha aguantat a la perfecció en defensa i ha anat en busca del segon. I finalment ha trobat el premi: Helder Nunes, sortint des de darrere la porteria, duplicava l'avantatge per encarrilar el duel (0-2, min. 40). Tres minuts després, el portuguès sentenciava definitivament el partit amb el 0-3 (min. 43) per deixar la victòria al sarró blaugrana.

Finalment, triomf clar del Barça (0-3) per emportar-se el tercer partit de la sèrie de semifinals, el primer a Reus. Amb aquesta victòria, els d'Edu Castro es situen per davant a l'eliminatòria (2-1) i poden certificar l'accés a la final si guanyen diumenge a Reus en el quart partit. Cal recordar que, en el cas de que sigui necessari el cinquè partit, seria al Palau Blaugrana el dimarts 7 de juny a les 20.15 hores.