Barça - Reus Deportiu: Es refan i guanyen (5-3)

Barça - Reus Deportiu: Es refan i guanyen (5-3)

Els blaugranes, superiors en bona part del partit, han pogut situar la igualada en aquestes semifinals gràcies als gols de João (2), Bargalló (2) i Matias Pascual

S'aixequen i amarren el triomf per igualar les semifinals. El Barça ha derrotat el Reus (5-3) al Palau Blaugrana, que cedeix el testimoni al Palau d'Esports reusenc. Un parquet on els blaugranes intentaran seguir amb l'embranzida d'aquesta victòria per lluitar contra el factor pista en aquests play-offs davant els roig-i-negres i avançar a la final de l'OK Lliga.

En aquest segon matx de semifinals els doblets de João Rodrigues i Pau Bargalló i el gol de Matias Pascual han traslladat l'electrònic la revifada dels d'Edu Castro; amb el discurs del matx durant bona part dels minuts. 

 

De les alternatives... 

El Reus ha avisat i el Barça ha marcat. Així s'ha presentat aquest 80è Clàssic al Palau Blaugrana, aquest segon assalt de semifinals. Sergi Fernández ha controlat les escomeses visitants i ha dinamitat el primer gol blaugrana. Una aturada del 10 ha precedit un ferro de Nil Roca i la diana de João Rodrigues. Un 1-0 que no ha saciat l'ímpetu anotador dels d'Edu Castro, que s'han topat amb la figura de Martí Zapater.

... al discurs culer

Els focus cap als porters han continuat. Perquè Sergi Fernández ha negat l'empat a Francesco Compagno, que ha malbaratat una falta directa. La muralla del porter culer ha continuat en la inferioritat numèrica del Barça. A contracorrent, els blaugranes també han estat capaços de testar, de nou, el porter reusenc. Aquest intercanvi de cops no ha mogut l'electrònic i ha deixat pas a un capítol de domini local. Traduït en una nova bola al pal, firmada per Ignacio Alabart. 

Quan menys s'albirava el gol visitant ha arribat. Joan Salvat ha foradat la teranyina defensiva que havia construït fins al moment el conjunt blaugrana. Una alegria i igualtat momentània pels roig-i-negres, ja que Matias Pascual ha retornat la superioritat culer a l'electrònic i al matx. Eixamplada i continuada amb el 3-1 de Pau Bargalló. El Barça ha deixat sense oxigen el Reus, que, així i tot, ha fet lluir Sergi Fernández a l'últim segon de la primera part. 

Nou intercanvi de gols...

Una darrera acció atacant que ha donat ales a la represa als de Jordi García. En un context més ajustat, el Reus ha aconseguit empatar en la segona meitat. Un resultat que Martí Zapater ha tingut molt a veure, ja que ha sostingut el Reus amb el 3-1. Una doble distància que els reusencs han igualat gràcies a una acció de bola aturada per la desena falta barcelonista. A l'altre costat, la desena falta també ha portat una festivitat pels d'Edu Castro. João Rodrigues ha aprofitat un refús en la falta directa de Pau Bargalló per avançar, de nou, els culers. 

... que deixen pas al triomf culer final

Aquest 4-3 ha decaigut el ritme del matx. Ambdós elencs s'han donat un respir, només interrompudes esporàdicament per les revifades atacants del Barça. Sempre controlades pel 10 rival. Sens dubte, que els d'Edu Castro han pogut controlar l'embranzida final del Reus. Més encara quan el Pitxitxi de l'OK Lliga ha dibuixat el definitiu 5-3. Ara aquesta semifinal es trasllada al Palau d'Esports amb una victòria per costat. Blaugranes i roig-i-negres es tornen a enfrontar aquest divendres 3 de juny (20.30 hores). Els culers tenen el factor pista en contra, però arribaran amb l'embranzida d'una victòria que ha igualat la sèrie. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 5
Reus Deportiu, 3

Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Helder Nunes, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Ignacio Alabart, Nil Roca, Sergi Panadero i Sergi Llorca
Reus Deportiu: Martí Zapater, Sergi Aragonès, David Gelmà, Francesco Compagno i Marc Julià -cinc inicial. Ferran Giménez, Joan Salvat, Diego Rojas i Raúl Marin

Gols: 1-0, João Rodrigues (min. 7); 1-1, Joan Salvat (min. 16); 2-1, Matias Pascual (min. 17); 3-1, Pau Bargalló (min. 20); 3-2, Francesco Compagno (min. 31); 3-3, Marc Julià (falta directa) (min. 35); 4-3, João Rodrigues (min. 37); 5-3, Pau Bargalló (falta directa) (min. 49)

Àrbitres: Iván González i Albert Barba. Targeta blava a Nil Roca (min. 9) i Marc Julià (min. 49). Faltes: 13-15

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut