Barça – Reus Deportiu Virginias: Desfeta en el primer duel de semifinals (3-5)

Barça – Reus Deportiu Virginias: Desfeta en el primer duel de semifinals (3-5)

Els blaugranes no aconsegueixen començar la sèrie davant els reusencs amb victòria malgrat intentar-ho fins als instants finals

En un partit d’aquells on sembla que la sort mai està del teu costat, el Barça ha caigut derrotat en el primer enfrontament de semifinals dels play-offs de la Parlem Ok Lliga (3-5). Per la seva banda, el Reus, encomanat a una estel·lar actuació del seu porter Marc Zapater, ha tingut l’efectivitat que li ha faltat als homes d’Edu Castro per trobar el gol. Amb aquest resultat, la secció ha sumat la cinquena derrota en cinc anys al Palau Blaugrana. Tot i això, l’eliminatòria continua obert i pròxim dilluns els culers intentaran igualar l’eliminatòria amb un triomf en el segon partit de la sèrie que es jugarà també al feu culer.

 

Abans del començament del partit, l’entrenador Edu Castro i Pau Bargalló han rebut, per segona vegada aquesta temporada, els guardons de la Parlem OK Lliga de millor tècnic del mes d’abril i millor jugador d’aquest mateix mes respectivament.

Domini oscil·lant

El partit ha començat amb un intercanvi de cops marcat per la classe blaugrana i la vigorositat visitant, que han propiciat un duel eminentment igualat. En aquest equilibri, qui ha donat el primer cop ha estat l’equip barceloní, gràcies a una magnífica rematada de João Rodrigues (1-0, min. 7). La resposta reusenca a la diana blaugrana ha estat a l’altura de la definició de Joao, i dos gols quasi consecutius de David Gelmà (1-1, min. 7) i de Marc Julià de penal (1-2, min.9), han donat la volta al marcador de manera momentània.

Aquests tres gols matiners no han frenat les emocions a un Palau que ha presenciat uns darrers minuts de la primera meitat vibrants. Duent a terme una estratègia basada en possessions més llargues, els homes d’Edu Castro han aconseguit sotmetre als visitants fins a trobar dos gols, un de Sergi Llorca (2-2, min. 12), des de la llarga distància, i l’altre d’Helder Nunes, de penal (3-2, min. 15).

Tot i aquesta superioritat culer, l’última paraula del primer temps l’ha tingut el Reus. I és que les dianes de Campagno (3-3, min. 19) i de David Gelmà (3-4, min. 25), aquesta última anotada a falta d’un per al final del primer acte, s’han ajuntat amb una gran intervenció del porter Zapater, aturant un penal a Joao Rodgirues, per culminar uns grans minuts finals visitants que permès als de Jordi Garcia marxar al descans amb un gol d’avantatge.

No arriba la reacció barcelonina

Replet de confiança a causa de la gran primera meitat que estava firmant, el protagonista de l’inici del segon temps ha tornat a ser el porter Marc Zapater. Les seves grans intervencions, combinades amb els pals de la porteria reusenca, han refusat totes les nombroses oportunitats que han generat els homes d’Edu Castro. Això ha donat ales a un Reus que ha vist incrementada la seva superioritat en l’electrònic amb un gol de Marc Julià en la primera arribada visitant des del començament de la represa (3-5, min. 32).

Amb aquest context, en la cerca de retallar distàncies, els blaugranes s’han bolcat contra la porteria visitant. Monopolitzant el joc per complet, els blaugranes han intentat de totes les maneres trobar la via per trobar el gol; tanmateix, la fortuna no ha estat de cara dels barcelonins que han acabat derrotats en el primer duel de semifinals de la Parlem OK Lliga.

Fitxa tècnica

Barça, 3

Reus Deportiu Virginias,5

Barça: Aitor Egurrola, Pascual, Nunes, Pau Bargalló i Joao Rodrigues – cinc inicial – Sergi Panadero, Nil Roca, Llorca, Joao Rodrigues.

Reus Deportiu Virginias: Martí Zapater, Aragonès, Gelmà, Compagno i Julià – cinc inicial – Ferran Giménez, Joan Salvat.

Gols: 1 – 0, Joao Rodrigues (min. 7); 1 – 1, Gelmà (min. 7); 1 – 2, Julià (min. 9); 2 – 2, Sergi Llorca (min. 12); 3 – 2, Helder Nunes (min. 15); 3 – 3, Campagno (min. 19); 3 – 4, Gelmà (min. 25); 3 – 5, Julià (min. 32).

Àrbitres: Toni Ribó i Raul Burgos. Faltes: 11-9. Han amonestat amb targeta blava al visitant Ferran Giménez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut