Barça – Reus Deportiu Virginias: El Palau té la primera paraula a les semifinals!

Barça – Reus Deportiu Virginias: El Palau té la primera paraula a les semifinals!

(12.15 hores, Barça TV) El primer Clàssic del play-off es disputa aquest dissabte amb l’objectiu de fer valer el factor pista

Arriben les semifinals del play-off de la Parlem OK Lliga i el Palau Blaugrana té la primera paraula en els partits que es jugaran aquest dissabte (12.15 hores) i dilluns (21.00 hores, ambdós per Barça TV, Esport3 i OKliga.TV). El tercer partit serà el divendres 3 de juny a Reus i, en cas de victòria blaugrana en els tres primers duels, s’accedirà a la final del play-off contra el Deportivo Liceo o el Noia Freixenet.

Per començar amb bon peu, l’ideal serà “mantenir el factor pista guanyant els dos primers partits”. D’aquesta forma, “tindrem més opcions d’arribar a la final”. Així ho explica Edu Castro, subratllant que primer s’ha de pensar en el duel del dissabte i que s’ha de tenir en compte que “estem davant una semifinal contra un equip històric com el Reus”. “És un rival molt complicat, ja sigui a tres o a cinc partits, i també va arribar a la final de la Copa”.

Els reusencs son un equip “molt ben estructurat amb molt bon contracop”. “Haurem de donar una molt bona versió per guanyar el partit”, comenta el tècnic blaugrana després del darrer entrenament de la setmana. Just abans del duel, Castro rebrà el guardó que l’acredita com a Millor Entrenador del mes d’abril a la Parlem OK Lliga i Pau Bargalló també rebrà el premi com a MVP del mes d’abril.

Els dos primers duels de l'eliminatòria seran el 79è i el 80è Clàssic Barça-Reus que es disputa al Palau Blaugrana (des de 1971). D'aquests partits, quinze van ser durant els play-off d'OK Lliga (13 victòries i només dues derrotes). 

En declaracions a Barça TV, João Rodrigues, expressa que per davant hi ha “dos grans partits contra el Reus i espero un Palau que ens ajudi a guanyar-los”. Rodrigues destaca que és “molt important començar bé les semifinals” per mantenir un factor pista “que ens ha costat molt guanyar”. “I no el volem perdre!”.

Sobre el rival, Rodrigues destaca que “el Reus és un rival molt complicat” i que “arriben en un bon moment després de remuntar l’eliminatòria de quarts contra el Lleida”. Els àrbitres de la primera semifinal seran els gironins Toni Ribó i Raul Burgos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut