Recam Làser Caldes – Barça: Cap a semifinals! (4-5)

Recam Làser Caldes – Barça: Cap a semifinals! (4-5)

Els blaugranes sumen una treballada victòria que els permet avançar de ronda als play-offs de l’OK Lliga

A semifinals suant de valent (4-5). El Barça exhibeix tot el seu ofici i caràcter a la pista del Recam Làser Caldes per aconseguir un lluitat triomf que sentència la primera eliminatòria dels play-offs de Lliga. Els blaugranes s’enfrontaran en la següent ronda als vencedors de l’eliminatòria disputada entre el Reus Esportiu Virginias i el Finques Prats Lleida.

Intercanvi de cops

La posada en escena dels blaugranes sobre el parquet del pavelló de la Torre Roja ha estat immillorable. A la prèvia del partit, Edu Castro ja avisava que es tractava d’una pista molt difícil de visitar i la resposta dels seus homes ha estat a l'altura de les circumstàncies. I és que dos gols de Pau Bargalló i Helder Nunes, acompanyats de diverses aturades de mèrit de Sergi Fernández, han avançat al Barça en el marcador.

Després de les dues dianes culers, els focus han posat en relleu el somriure de Sergi Panadero, autor de la tercera diana barcelonina en desviar un xut llunyà d’Helder Nunes. Ara bé, aquest inici fulminant dels culers no ha deixat K.O a un Caldes que continuava picant a la porta del gol. La insistència dels locals ha obtingut recompensa gràcies a dos gols de Ferran Rosa, el segon d’ells de penal. Així doncs, els de Caldes han aprofitat l’embranzida propiciada per la situació per empatar el partit amb un gol de Sito Ricard al contraatac.

Amb el partit novament empatat, la reacció del Barça ha estat de categoria. I és que els homes d’Edu Castro han sabut rebaixar les pulsacions al partit per acabar trobant el quart gol blaugrana arran d’un penal convertit per Pau Bargalló que ha permès als visitants marxar al descans manant en el marcador.

Ignacio Alabart decanta l’enfrontament

La segona meitat ha començat seguint el rastre de la primera. El pas per als vestidors no ha fet afluixar una intensitat de partit que s’ha mantingut alta durant els 50 minuts. Ara bé, la presa de protagonisme per part dels dos porters, capaços d’eixugar les pretensions dels dos conjunts, ha reduït la freqüència anotadora del matx.

En aquest nou context, qui primer s’ha avançat en el marcador ha estat l’equip local amb un xut des de la llarga distància de Ferran Rosa. La resposta a la diana dels de Caldes per part dels d’Edu Castro ha estat imminent. Uns segons més tard de la diana de l’empat, Ignacio Alabart, sumant el cinquè gol culer, ha acabat decantant un duel igualat fins als instants finals.

Fitxa tècnica

Recam Làser Caldes, 4

Barça, 5

Recam Làser Caldes: Gayarre, Camps, Lluis Ricart, Cristian Rodríguez, Marcos Blanqué – cinc inicial – Xavier Gurri, Ferran Rosa, Alexandre Acsensi, Roger Acensi, Roger Beltrán.

Barça: Sergio Ferández, Pascual, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues – cinc inicial – Aitor Egurrola, Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca.

Gols: 0 – 1, Pau Bargalló (min. 4); 0 – 2, Helder Nunes (min. 8); 0 – 3, Sergi Panadero (min. 16); 1 – 3, Ferran Rosa (min. 16); 2 – 3, Ferran Rosa (min. 18); 3 – 3, Sito Ricard (min. 22); 3 – 4, Pau Bargalló (min. 23); 4 – 4, Ferran Rosa (min. 41); 4 – 5, Ignacio Alabart (min. 42).

Àrbitres: Josep Antoni Ribo Navarro i Tania Pardo Van-Hees.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut