Noia Freixenet - Barça: Triomf agònic i a la final! (1-2)

Els culers guanyen amb un gol de Bargalló a falta de 9 segons per al final del partit i accedeixen a la final de Copa

El Barça estarà a la gran final de Copa del Rei de diumenge! Els culers han superat el Noia Freixenet (1-2) amb un doblet de Pau Bargalló després de remuntar el gol inicial i marcar el de la victòria a falta de 9 segons per al final.

Inici advers

La primera part ha iniciat amb molta igualtat però sense gols a cap de les dues porteries, amb bones aturades tant de Sergi Fernández com de Blai Roca. Semblava que s'arribaria al descans amb empat, però a les acaballes de la primera part, i després d'una bona ocasió de Pau Bargalló, contracop rival i gol d’Aleix Esteller desviant un xut de Mitjans per situar l'1-0.

Ja a la segona meitat, el Barça ha tingut l'empat amb un penal a favor, però Helder Nunes no ha pogut marcar davant Blai Roca (min. 28). Tot i així, només dos minuts després, arribava el merescut empat: Bargalló, aixecant i picant davant Blai, marcava un golàs per igualar el duel (1-1, min. 30).

Victòria agònica

El marcador seguia igualat, sense cap equip sent capaç de desfer l'empat, però a punt ha estat el Noia d'emportar-se la victòria a dos minuts del final: 10a falta blaugrana i Sergi Fernández, de manera providencial ha aturat el xut de Mitjans. Però quan semblava que s'arribaria al final del temps reglamentari amb empat, ha aparegut de nou Bargalló per decidir el duel: 10a falta del Noia i gol de Pau a falta de només 9 segons per al final del partit (1-2, min. 50).

Així doncs, victòria in extremis del Barça al Pavelló Onze de Setembre, que disputarà la gran final de diumenge (15 hores), encara a falta de saber el seu rival. Som-hi!

Noia Freixenet, 1
Barça, 2

Noia Freixenet: Blai Roca, Jordi Bargalló, Eloi Mitjans, Aleix Esteller, Roc Pujadas -cinc inicial-. Xavier Costa, Antoni Salvadó, Alex Joseph, Adrià Ballart.
Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca, Helder Nunes.
Gols: 1-0, Esteller (min. 23); 1-1, Bargalló, (min. 30); 1-2, Bargalló (min. 50).
Àrbitres: Rubén Fernández, Albert Barba. Faltes: 10-11.