Barça – Recam Làser Caldes: Gran segona meitat i a semifinals (5-2)

Els blaugrana firmen un bon segon temps i a les semifinals de dissabte s’enfrontaran al Noia Freixenet

Triomf i a semifinals. El Barça s'ha imposat al Recam Làser Caldes en els quarts de final de la Copa que es disputa al pavelló Onze de Setembre de Lleida (5-2) en un partit que estava empatat a la mitja part (1-1) i que els d'Edu Castro han sabut desencallar a la perfecció en el segon temps.

Helder Nunes ha estat baixa per una gastroenteritis i el jove Kyllian Gil ha ocupat el seu lloc a la convocatòria. Aquest dissabte els blaugrana disputaran la final en el mateix escenari davant el Noia (18.45 hores).

Primera meitat igualada

El Recam Làser Caldes ha colpejat primer i molt aviat. I és que als quatre minuts de partit un gol de Sito Ricart situava el 0-1 just després que Panadero envies la bola al travesser. Els d’Edu Castro han seguit buscant el gol i als 13 minuts, i després que Xevi Gurri veiés una targeta blava per una falta a Pascual, Pau Bargalló ha situat l’empat de falta directa (1-1, min 13).

L’empat s’ha mantingut i Egurrola ha evitat l’empat culer en aturar un penal en contra als 19 minuts de joc. Tot i les ocasions el marcador ja no s’ha mogut abans del descans. Aitor Egurrola, amb molèsties, ha estat substituït per Sergi Fernández.

Gran segona meitat blaugrana

A la represa el Barça ha firmat un bon segon temps que ha permès als d’Edu Castro sentenciar la classificació per a les semifinals de Copa. Els blaugrana han tingut paciència i dues dianes en dos minuts, obra de Sergi Llorca i Nil Roca respectivament, han servit als culers per situar el 3-1.

El domini blaugrana s’ha mantingut i els d’Edu Castro han mantingut la diferència amb el pas dels minuts. Però no ha estat fins al 37’ que Bargalló ha marcat un gran gol rematant a l’aire una assistència de Pascual des de darrere la porteria (4-1, min 37). El Recam Làser Caldes ha pogut retallar diferències en la 10a falta de blaugrana però Sergi Fernández ha aturat el llançament.

En el tram final del matx Bargalló ha sentenciat el triomf amb el 5-1, firmant un gran gol als 43 minuts de partit. El Caldes ha gaudit d’un penal a favor que ha convertit per situar el definitiu 5-2, obra de Cristian Rodríguez. El Barça disputarà les semifinals de la Copa aquest dissabte contra el Noia Freixenet (18.45 hores) des de Lleida.

Barça, 5
Recam Làser Caldes, 2

Barça: Aitor Egurrola, Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Pau Bargalló i Joao Rodrigues –cinc inicial-, Matias Pascual, Nil Roca, Sergi Llorca i Sergi Fernández..

Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Sito Ricart, Xavi Rovira, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez –cinc inicial-, Xevi Gurri, Ferran Rosa, Alvaro Gimenez, Marcos Blanque.

Gols: 0-1, Sergi Ricart (min 4); 1-1, Bargalló (min 13); 2-1, Sergi Llorca (min 27); 3-1, Nil Roca (min 28); 4-1, Joao Rodrigues (min 37); 5-1, Bargalló (min 43); 5-2, Cristian Rodríguez (min 46).

Àrbitres: Ivan Gonzalez i Albert Barba. Faltes: 12 i 7. Targeta blava a Xevi Gurri.