Barça - Garatge Plana Girona: A ritme de victòria (7-2)

Barça - Garatge Plana Girona: A ritme de victòria (7-2)

Els blaugranes han sumat la 13a victòria al Palau després de derrotar amb claredat el conjunt gironí

Patinen al ritme de la victòria. El Barça d'Edu Castro ha demostrat una jornada més, tot i tenir la primera plaça de la Lliga Regular assegurada, ser fidel al triomf. Contra el Girona i en un imbatut Palau Blaugrana, els culers s'han embutxacat la 25a victòria en la Parlem OK Lliga abans de debutar a la Golden Cup. Aquest 7-2 contra els gironins gràcies a les dianes de Pau Bargalló (3), Helder Nunes, Nil Roca i Ignacio Alabart és una bona carta de presentació. 

 

Ben aviat, arriben els gols blaugranes

Ben ràpid, ha quedat palès l'ambició de victòria del Barça. Perquè amb menys de cinc minuts ha dibuixat tres gols. Helder Nunes i el pitxitxi Pau Bargalló, en dues ocasions, han estat els encarregats de conduir la matinera superioritat barcelonista al fons de la xarxa. Quasi res per a un equip imparable fins i tot quan no es juga res. 

Lluny de relaxar-se els d'Edu Castro han continuat en mode piconador. Tant en atac com en defensa. Els culers han persistit en esglaiar la porteria de Jaume Llaverola, salvador de més dianes rivals. Tot sense oblidar la rereguarda, quasi impenetrable per l'activitat enèrgica de tots els homes blaugranes. En conseqüència, la figura de Sergio Fernández ha tingut pocs focus, però quan els ha tingut, ha brillat. Una escassa tendència aturada que ha virat en la segona part després del gol de Marc Vázquez.

Es reactiva el marcador

Un 3-1 que ha despertat els blaugranes, que altre cop han posat setge als tres ferros gironins. Més tranquils, però, en un segon període aparentment més assossegat. Quan els d'Edu Castro han premut l'accelerador, de nou, han arribat dues dianes més. En un tancar i obrir d'ulls l'electrònic s'ha elevat fins al 5-1. Nil Roca i Sergi Panadero han estat els autors que s'han desviat de la falta d'encert. Perquè el Barça podria haver anotat més de no ser per fallar dues accions a bola aturada i enviar un llançament al pal. 

Res més, tampoc el gol de falta directa del Girona, ha fet perillar la 13a victòria al Palau Blaugrana en aquesta OK Lliga. Arrodonida amb la fam de Pau Bargalló, que ha certificat el seu hat-trick i ha repartit la seva tercera assistència del partit, aquesta vegada per a Ignacio Alabart. D'aquesta manera, la golejada s'ha aturat en el 7-2 definitiu. Una carta de presentació destacada per a l'inici de la Golden Cup. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 7
Girona, 2

Barça: Sergio Fernández, Helder Nunes, João Rodrigues, Pau Bargalló i Matias Pascual -cinc inicial- Nil Roca, Sergi Panadero, Sergi Llorca i Ignacio Alabart
Girona: Jaume Llaverola, Àlex Grau, Moises Aguirre, Hugo Laguna i Raul Pelícano -cinc inicial- Pau Fernández, Marc Vázquez, Gerard Pujol, Gerard Rovira i Biel Nadal

Gols: 1-0, Helder Nunes (min. 2); 2-0, Pau Bargalló (min. 3); 3-0, Pau Bargalló (min. 5); 3-1, Marc Vázquez (min. 27); 4-1, Nil Roca (min. 38); 5-1, Sergi Panadero (min. 38); 5-2, Raul Pelícano (falta directa) (min. 45); 6-2, Pau Bargalló (min. 48); 7-2, Ignacio Alabart (min. 48)

Àrbitres: Erik Rivas i Xavier Valiente. Han amonestat amb targeta blava el local Nil Roca (min. 45). Faltes: 8-12

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut