Igualada Rigat-Barça: El líder no afluixa (1-10)

Els blaugrana s'imposen de forma clara i sumen el 15è triomf en 15 partits a la competició domèstica

Golejada del Barça que no afluixa el ritme i suma la 15a victòria. Els d'Edu Castro s'han mostrat molt superiors aquest dissabte a Les Comes a l'Igualada Rigat (1-10), en un matx dominat de principi a fi pels culers. Bargalló (3), Joao (3), Pandero (2), Matias Pascual i Llorca han estat els golejadors del Barça. Ton Baliu i Marc Carol han estat les baixes del conjunt local.

Bon inici blaugrana

El matx ha començat bé per als d’Edu Castro. I és que Bargalló ha situat el 0-1 als tres minuts de joc culminant un contracop blaugrana a la perfecció. El Barça buscava ampliar el marcador, però ha estat Panadero, que acabava d’entrar a la pista, qui ha situat el 0-2 (min 10).

L’Igualada ha retallat diferènciesen el minut 23 en una acció en què Aleix Marimon ha aixecat i picat la bola. Un resultat amb el qual el matx ha marxat al descans sota el domini blaugrana.

Exhibició ofensiva

A la represa els d’Edu Castro han marcat fins a vuit gols per tal de sentenciar un nou triomf a la Parlem OK Lliga. Els gols de Bargalló i Joao, en pocs segons de diferència encaraven la victòria (1-4, min 30). Dues dianes que obrien el camí a la golejada culer. Bargalló tornaria a veure porteria als 32 minuts de joc, amb un xut de cullera.

El Barça es trobava còmode damunt la pista i els gols han seguit arribant. Sergi Llorca situaria l’1-6 (min 36). Aitor Egurrola ha aturat un penal en contra davant Marimon i poc després Matias Pascual remataria una assistència de Helder NUnes (1-7, min 44). Els blaugrana arodonirien la golejada els gols de Bargalló, Joao i Panadero, en el darrer minut i de penal (1-10).

Igualada Rigat, 1
Barça, 10

Igualada Rigat: Elagi Deitg, Marc Palau, Tety Vives, Gerard Riba i Aleix Marimon –cinc inicial-, Bernat Yeste, Nil Cervera, Alex Cantero i Jaume Arnau Marqués.

Barça: Aitor Egurrola, Matias Pascual, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Helder Nunes –cinc inicial-, Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Nil Roca i Sergi Llorca.

Gols: 0-1, Bargalló (min 3); 0-2, Panadero (min 10); 1-2, Aleix Marimon (min 23); 1-3, Bargalló (min 30); 1-4, Joao (min 30); 1-5, Bargalló (min 32); 1-6, Llorca (min 36); 1-7, Matias Pascual (min 44); 1-8, Joao (min 48); 1-9, Joao (min 49); 1-10, Panadero (min 50).

Àrbitres: Xavier Buixeda i Albert Sans. Faltes: 8 i 6.