Barça - Voltregà: Victòria per saludar el 2022 (10-0)

Els d’Edu Castro estrenen l’any amb un triomf solvent gràcies als gols de Pau Bargalló, Matias Pascual, Helder Nunes, Joao Rodrigues i Sergi Llorca

Millor no podia començar el 2022 per al Barça d’hoquei. Els d’Edu Castro, campions d’hivern de la Parlem OK Lliga, han estrenat l’any al Palau Blaugrana contra el Voltregà. I ho han fet amb el 13è triomf de forma consecutiva (10-0), amb una desena de gols obra de Pau Bargalló (x4), Matias Pascual (x2), Helder Nunes (x2), Joao Rodrigues i Sergi Llorca.

Una victòria que permet al Barça iniciar la segona volta amb bon peu i sumar 39 punts al capdavant de la classificació de la Lliga, amb un partit pendent, que es disputarà el proper dimarts al Palau.

La balança es tenyeix ràpid de blaugrana

Un duel que ha començat molt bé i que s’ha posat de cara ràpidament. De fet, en el primer minut de joc, quan una passada de Pau Bargalló que anava al segon pal ha estat desviada abans d’entrar a porteria (1-0, min 1). Però, a més, Matias Pascual ha pogut ampliar distàncies en una jugada ràpida a la contra que ha finalitzat amb una bona definició després de creuar tota la pista (2-0, min 5).

Un resultat que s’ha tornat a moure abans del descans, i ho ha fet gràcies a un precís xut de cullera de Bargalló (3-0, min 23), d’una rematada de primeres de Joao Rodrigues després d’una assistència d’Helder Nunes (4-0, min 23) i d’un penal transformat pel mateix Helder Nunes (5-0, min 25).

No afluixa

A la represa, el Barça ha pogut contemporitzar el joc i mantenir el Voltregà a zero en el seu caseller. També perquè Sergi Fernández ha aturat, entre altres accions de perill, una falta directa d’Aleix Molas (min 35).

El pas dels minuts, a més, ha anat caient del cantó blaugrana i un llançament de cullera de Sergi Llorca (6-0, min 36) i dos gols més de Pau Bargalló (7-0, min 44; 8-0, min 45), han continuat ampliant l’electrònic.

El Barça no n’ha tingut prou i ha seguit pressionant la porteria dels d’Osona. Així, després d’una sensacional jugada coral que ha finalitzat Matias Pascual a les mil meravelles (9-0, min 46), Helder Nunes ha tancat el marcador rematant una assistència de Bargalló (10-0, min 47).

D’aquesta manera, els culers inicien l’any de forma rodona, consolidant el liderat de la OK Lliga i amb un gran nivell. El proper dimarts, contra el Calafell, es jugarà l’últim partit de la primera volta que va ser aplaçat per ampliar encara més les diferències.

LA FITXA

BARÇA, 10

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR, 0

Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues –cinc inicial- Alabart, Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca.

Voltregà: Miquel Estrada, Èric Vargas, Aleix Molas, Humbert Serra, Pol Molas –cinc inicial- Arnau Canal, Marc Palazón Gil Canal, Jan Ferran.

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min 1). 2-0, Matias Pascual (min 5). 3-0, Pau Bargalló (min 23). 4-0, Joao Rodrigues (min 23). 5-0, Helder Nunes (min 25). 6-0, Sergi Llorca (min 36). 7-0, Pau Bargalló (min 44). 8-0, Pau Bargalló (min 45). 9-0, Matias Pascual (min 46). 10-0, Helder Nunes (min 47).

Àrbitres: Toni Ribó, Jani Nicolás.