Tres títols en un 2021 marcat per la pandèmia

Tres títols en un 2021 marcat per la pandèmia

Finalitza un nou any en que la secció d’hoquei ha continuat ampliant el palmarès

El 2020 va marcar un abans i un després en les nostres vides. I el 2021 començava amb l’esperança d’assolir el retorn (o acostar-se el màxim possible) a la normalitat. El Barça d’hoquei patins va afrontar el nou any amb la il·lusió de continuar donant alegries a l’afició barcelonista, i ho va fer aconseguint la Supercopa del 2020, l’OK Lliga 2020/21 i la Lliga Catalana 2021.  

En hoquei patins, el calendari va haver-se d’adaptar a la pandèmia i la primera competició va arribar ben aviat, amb la Supercopa 2020 celebrada a Lloret de Mar els dies 2 i 3 de gener a porta tancada. Victòria davant el Noia Freixenet a la pròrroga (1-3) a la semifinal i victòria en el Clàssic contra el Reus (4-1).

La vuitena OK Lliga consecutiva

Amb la moral ben alta, el Barça va encadenar 17 partits consecutius sense perdre a l’OK Lliga i va proclamar-se campió per 32a vegada (la 8a consecutiva). Entre aquests duels cal destacar la fantàstica victòria a Riazor (3-7) per situar-se al capdavant de la taula. El títol va certificar-se a Mataró en la penúltima jornada i va celebrar-se al Palau en l’última jornada amb presència dels aficionats, que van poder tornar al feu barcelonista en el tram final de curs.

La Lliga Europea va disputar-se a Luso (Portugal) amb un format que no oferia marge d’error. En l’anomenat “grup de la mort”, es va empatar contra Liceo (2-2) i es va perdre davant el Benfica (6-2) i no es va poder estar present a la Final Four europea.

La Copa va haver de disputar-se a final de curs, a la Corunya, i va escapar-se davant l’amfitrió en una ajustada final (3-2). Aquell va ser l’últim duel de Pablo Álvarez com a blaugrana. Prèviament s’havia superat a Noia Freixenet (6-3) i a Reus (3-6).

Bon inici de temporada

Després del descans estiuenc, la temporada 2021/22 va començar amb l’èxit de la Lliga Catalana aconseguida a Sant Hipòlit de Voltregà davant el Lleida Llista (8-2).

Al cap d’una setmana va escapar-se la Supercopa disputada a Sant Sadurní d’Anoia. Es va superar als amfitrions i, tot i fer un gran joc a la final, el títol va ser pel Deportivo Liceo (3-2).

Aquesta desfeta no ha afectat l’equip a la fase regular de l’OK Lliga, on ha protagonitzat un magnífic inici: 12 victòries de 12 possibles. El 2021 acaba amb bones sensacions sobre la pista i amb set punts d’avantatge sobre el segon classificat.

El conjunt barcelonista iniciarà el 2022 preparant el primer duel al Palau contra el Parlem Calafell (8 de gener; 20.00 hores) i amb la voluntat de ser fidel a un estil de joc que permeti aconseguir el màxim de títols possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut