Martinelia Manlleu – Barça: Golejada per seguir invictes (2-13)

Els d'Edu Castro s'han mostrat molt superiors i no han donat opció al conjunt local en un duel amb cinc gols de Joao Rodrigues

Triomf molt clar del Barça en la visita a Manlleu (2-13). El Barça ha transformat en gols el bon joc mostrat al llarg de tot el partit en un enfrontament en què els culers ja dominaven per 1-8 al descans. A la represa els d'Edu Castro han pogut ampliar l'avantatge per sumar el 10è triomf en 10 partits i seguir líders i invictes a la Parlem OK Lliga. Sergi Fernandez, absent per positiu de Covid-19, l'ha substituït el jove Arnau Martínez.

Fantàstica primera meitat blaugrana

Els d'Edu Castro han marcat un gol molt matiner. Als dos minuts de partit Nil Roca ha situat el 0-1 rematant una assistència de Pau Bargalló. Els culers han dominat el joc i les ocasions de perill i Joao Rodigues ha aprofitat una bona bola de Matias Pascual per situar el 0-2 als 10 de minuts. El domini del Barça ha mantingut el domini del perill ofensiu i amb ell els gols. Els d'Edu Castro han ampliant la diferència amb dues dianes més. Primer Helder Nunes, després d'una ràpida combinació en una acció en què la bola ha tocat el pal i el cos d'Arcas, i després Joao Rodrigues definint un contracop iniciat amb la recuperació d'Alabart (0-4, min 17).

El Manlleu ha retallat diferències amb un gol de Biel Pujadas, en un xut de apala de falta directa (1-4, min 19). Els d'Edu Castro encara han tingut temps per marcar quatre gols més abans del descans i deixar el matx encarrilat. Pau Bargalló, Sergi Llorca i Sergi Panadero, en dues ocasions, serien els autors dels altres quatre gols del Barça abans del descans que deixaven un clar 1-8 amb una fantàstica primera meitat culer.

Amplien el marcador

A la represa el jove porter Arnau Martinez ha jugat en el lloc d'Aitor Egurrola. Joao Rodrigues, molt inspirat de cara a proteria, ha marcat el seu tercer gol del matx rematant al segon pal una assistència de Helder Nunes (1-9, min 32). El mateix blaugrana ha situat l'1-10 dos minuts més tard. El Manlleu ha marcat el 2-10 en una acció d'un contra un (2-10, min 38). El Barça ha seguit generant ocasions de perill i Matias Pascual, amb un potent xut de pala, ha situat el 2-11 en el marcador a 10 minuts pel final. Amb el partit ja sentenciat Ignacio Alabart ha rematat una gran assitència de Helder Nunes (2-12).

En els darrers segons del matx Joao Rodrigues no ha desaprofitat una targeta blava a Marc Pujadas, per entrar a pista de forma incorrecta, per situar el definitiu 2-13 i marcar el seu cinquè gol del matx. El proper partit dels d'Edu Castro serà contra el Lleida el proper dijous 16 de desembre (20.30 hores) al Palau Blaugrana en un nou partit de la Parlem OK Lliga.

Manlleu, 2
Barça, 13

Manlleu: Xevi Arcas, Pol Franci, Biel Pujadas, Sebastià Moncusí i Aleix Borregán –cinc inicial-, Oriol Codony, Biel Humà, Biel Autet, Joaquín Fernández i Marc Pujadas.

Barça: Aitor Egurrola, Nil Roca, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Sergi Llorca –cinc inicial-, Arnau Martinez, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Helder Nunes i Joao Rodrigues.

Gols: 0-1, Nil Roca (min 2); 0-2, Joao Rodrigues (min 10); 0-3, Helder Nunes (min 12); 0-4, Joao Rodrigues (min 17); 1-4, Biel Pujadas (min 19); 1-5, Pau Bargalló (min 20); 1-6, Sergi Llorca (min 23); 1-7, Sergi Panadero (min 23); 1-8, Sergi Panadero (min 25); 1-9, Joao Rodrigues (min 32); 1-10, Joao Rodrigues (min 34); 2-10, Sebastià Moncusí (min 38); 2-11, Matias Pascual (min 40); 2-12, Ignacio Alabart (min 46); 2-13, Joao Rodrigues (min 50).

Àrbitres: David Calonge i Joel Garcia. Ha amonestat amb targeta blava el jugador del Manlleu Marc Pujadas. Faltes: 7 i 9.