Martinelia Manlleu – Barça: A la recerca de la victòria contra un equip valent

Martinelia Manlleu – Barça: A la recerca de la victòria contra un equip valent

(18.00 hores, OKLiga.TV) Edu Castro recupera tres efectius importants però no podrà comptar amb Sergi Fernández

El Barça d’hoquei patins afronta la desena jornada amb l’ambició d’aconseguir els tres punts a la pista del Martinelia Manlleu (18.00 hores, OKLiga.TV). En el partit d’aquest dissabte hi podran participar Helder Nunes, Ignacio Alabart i João Rodrigues, que s’han exercitat aquest divendres al Palau Blaugrana després de les respectives quarantenes. Qui no podrà ser-hi és el porter Sergi Fernández, positiu de Covid-19 després de tenir símptomes i fer-se un test que ha donat positiu.

“És molt important recuperar el més aviat possible el nivell que teníem abans de l’aturada per l’Europeu i poder treballar el que volem”, declara Edu Castro, satisfet per poder recuperar tres jugadors de pista absents al Palau davant el Noia Freixenet (3-2). I afirma: “cada pista és un repte”. A Manlleu s’haurà de fer front a “un equip valent, capaç de guanyar a Sant Sadurní i que l’últim dia va estar a punt de puntuar a Reus”. “Tenen un model de club admirable perquè la tasca que fan a la base els està donant fruits”.

El Manlleu, l’equip més jove de la categoria, es troba en setena posició amb deu punts. Compten amb dos jugadors amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana: el davanter Aleix Borregán (nebot de Beto) i el porter Xevi Arcas. També s’haurà de tenir present la qualitat de jugadors com Biel Pujadas, Marc Pujadas, Pol Franci i Joaquín Fernández. Marc Navarro i Dídac Alonso no podran jugar per sanció.

El retornat João Rodrigues es mostra “molt content de tornar al Barça i d’entrenar amb els meus companys”. “Estic molt il·lusionat per poder tornar a jugar i l’important és recuperar el ritme i els automatismes de l’equip”. Sobre el proper rival, el portuguès ha comentat que es tracta “d’un equip molt jove, dinàmic i que juga amb valentia”.” Ataquen molt a porteria i són intensos. Tindrem un partit molt complicat i haurem d’estar molt seriosos des del primer segon”.

Rodrigues també ha subratllat que l’equip té l’ambició d’arribar a les vacances de Nadal aconseguint tres victòries però que ara “només podem pensar en aconseguir la primera”. Per substituir a Sergi Fernández, Castro convocarà al jove porter Arnau Martínez. Els àrbitres del partit seran David Calonge i Joel Garcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut