Tres reptes per acabar el 2021!

Tres reptes per acabar el 2021!

El Barça d’hoquei patins afronta la recta final de l’any amb l’ambició de mantenir-se ferm al capdavant de l’OK Lliga

S’han aconseguit nou victòries en nou jornades. I l’objectiu és mantenir-se en el camí de la victòria en els tres compromisos que resten per acabar el 2021. El Barça s’enfrontarà al Martinelia Manlleu, al Lleida Llista Blava i al Garatge Plana Girona amb l’ambició d’arribar a l’aturada nadalenca amb un ple de victòries i ferm al capdavant de la Parlem OK Lliga.

L’equip és líder, amb cinc punts per sobre del Deportivo Liceo, i aquest dissabte 4 de desembre (18.00 hores, OK Liga TV) jugarà contra el Martinelia Manlleu amb l’esperat retorn dels tres jugadors positius per Covid-19 durant el Campionat d’Europa.

Caldrà esperar uns dies per tornar a competir, ja que la següent cita serà el dijous 16 de desembre (20.30 hores, Barça TV i Esport3) al Palau Blaugrana. El Lleida Llista, actual tercer classificat, serà el darrer visitant del 2021 i arribarà al feu barcelonista després de competir a la WS Europe Cup l’anterior cap de setmana.

L’últim compromís del 2021 serà a domicili, visitant el Garatge Plana Girona el diumenge 19 de desembre (12.30 hores, OKliga.TV)

Un cop disputats aquests duels, la plantilla blaugrana descansarà una setmana i es prepararà per començar el 2022 amb les màximes garanties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut