Edu Castro rebrà la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit Esportiu

Edu Castro rebrà la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit Esportiu

El tècnic barcelonista és un dels premiats a la Gala del Patinatge que se celebrarà a Madrid

L’entrenador del Barça d’hoquei patins, Edu Castro, rebrà la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit esportiu. La Federació espanyola concedirà aquest guardó “en reconeixement a la seva dilatada trajectòria com a entrenador d’hoquei patins”. Castro recollirà el guardó a la setena edició de la Gala del Patinatge que se celebrarà el 28 de gener de 2022 a la seu del Comitè Olímpic Espanyol.

El tècnic de L’Hospitalet va arribar a Can Barça el 2005, assumint diferents rols dins l’hoquei formatiu i el primer equip fins l’estiu del 2017, quan va passar a ser el màxim responsable de la banqueta del Palau Blaugrana. Des de llavors, ha dirigit 197 duels (173 victòries, 10 empats i 14 derrotes) i s’han assolit 15 títols.

Entre els guardonats també hi ha dos seleccionadors amb passat a la secció blaugrana: Ricard Muñoz (seleccionador femení) i Sergi Macià (seleccionador sots-19).

D’altra banda, la Federació també ha publicat les convocatòries per diferents controls de seleccions que es realitzaran aquest mes de desembre, amb la presència de diferents jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana: Edu Jurado, Joan Ruano, Joan Gangonells, Gabi Cairo, Jan Curtiellas i Guillem Belarte (sots-19) i Eloi Megino, Marc Cáceres, Miquel Escala, Àlex Ortigosa i Quim Gabarró (sots-17).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut