Barça-Noia Freixenet: El Palau es fa fort (3-2)

Els blaugrana sumen el novè triomf en el retorn de l’OK Lliga al Palau després de l'aturada pel Campionat d'Europa

Triomf treballat fins al darrer instant. El Barça s'ha imposat al Noia Freixenet (3-2) en el retorn de l'OK Lliga després del Campionat d'Europa. Un triomf que reforça el liderat dels d'Edu Castro en sumar nou victòries en els nou partits disputats fins al moment. Edu Castro ha pogut comptar amb els campions d'Europa Pau Bargalló i Sergi Panadero, però ha tingut les baixes de Joao Rodrigues, Helder Nunes i Alabart per positiu de Covid-19.

Inici igualat i intens

El Barça ha començat bé el matx, buscant la porteria defensada per Blai Roca. Als 12 minuts de joc els d'Edu Castro han gaudit d'un penal a favor, però Blai Roca ha aturat el xut de Pascual i el marcador ha seguit sense gols. Fins que Jordi Bargalló ha situat el 0-1 al minut 17 culminant un contracop amb Roc Pujadas.

Un gol que ha obtingut resposta ràpida en Sergi Panadero, que ha rematat de primera una bona assistència de Pau Bargalló. El mateix Bargalló hauria pogut capgirar el marcador després d'una targeta blava a Roc Pujadas, però la falta directa no ha acabat amb gol. Amb l'1-1 el matx ha marxat al descans.

Bona segona meitat blaugrana

A la represa Sergi Llorca no ha perdonat la 10a falta visitant per situar el 2-1 als 28 minuts de joc. Els bons minuts dels d'Edu Castro han tingut continuïtat i un penal a favor dels culers l'ha aprofitat Pau Bargalló per situar el 3-1.

El Noia Freixenet ha retallat diferències pocs instants després amb un gol de Toni Salvadó, en un xut llunyà de pala que situava el 3-2. La igualtat s'ha mantingut davant un bon conjunt com és el Noia Freixenet i els visitants han pogut empatar novament el marcador, però Sergio Fernandez ha aturat el xut de Mitjans amb la 10a falta del Barça.

Els minuts passaven i el marcador ja no es movia. Sergi Llorca no ha pogut marcar el 4-2 en la 15a falta del Noia Freixenet. Finalment el resultat ja no s'ha mogut i els d'Edu Castro es mantenen líders amb nou victòries en nou partits.

Barça, 3
Noia Freixenet, 2

Barça: Sergio Fernandez, Pau Bargalló, Nil Roca, Sergi Llorca i Matias Pascual –cinc inicial-, Sergi Pandero i Uri Llenas.

Noia Freixenet: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas –cinc inicial-, Eloi Mitjans i Alex Joseph.

Gols: 0-1, Blai Roca (min 17); 1-1, Sergi Panadero (min 18); 2-1, Sergi Llorca (min 28); 3-2, Toni Salvadó (min 34).

Àrbitres: Miguel Diaz i Jonathan Sanchez. Han amonestat amb targeta blava el visitant Roc Pujadas. Faltes: 13 i 16.