Barça – Noia Freixenet: Toca reiniciar amb tres absències importants

Barça – Noia Freixenet: Toca reiniciar amb tres absències importants

(19.00 hores, Barça TV i Esport3) Torna l’OK Lliga al Palau amb l’objectiu d’aconseguir el novè triomf

Sense el campió d’Europa Ignacio Alabart i sense els portuguesos João Rodrigues i Helder Nunes. El Barça d’hoquei patins reinicia, un mes després, la Parlem OK Lliga aquest diumenge (19.00, Barça TV i Esport3) rebent la visita del Noia Freixenet i sense poder comptar amb la presència dels tres internacionals positius per coronavirus.

“Esperem que es recuperin i es puguin reincorporar als entrenaments el més aviat possible”, ha comentat Edu Castro, destacant que el repte principal per a la novena jornada de la competició domèstica és “recuperar sensacions i intentar assolir el nivell que teníem quan va aturar-se tot”. “Estem segurs que serem competitius i que, amb l’escalf del nostre públic, serà menys difícil”.

Els internacionals Sergi Panadero i Pau Bargalló, negatius en les proves de Covid, sí podran disputar el duel contra l’equip de Pere Varias. Un conjunt que, segons Pau Bargalló, “és un dels rivals a batre en aquesta OK Lliga”. “Tenen un equipàs, amb joventut i veterania, amb un joc molt ofensiu i vertical i amb una bona defensa”.

El ‘8’ blaugrana té clar que l’objectiu és mantenir-se ferm al capdavant de la taula i “això passa per no deixar escapar punts”. “El Palau va estar excepcional en l’últim partit contra el Liceo i esperem que això ens serveixi per anar aconseguint els objectius”.

Absències en ambdós equips

Després d’exercitar-se divendres al poliesportiu Camp del Ferro, l’equip blaugrana s’ha entrenat aquest dissabte al CAR de Sant Cugat amb la presència dels tres joves de l’hoquei formatiu que convocarà Edu Castro: Oriol Llenas, Kyllian Gil i Joan Pascual. Aquest últim s’estrenarà en una llista amb el primer equip. Després d’exercitar-se divendres al poliesportiu Camp del Ferro, l’equip blaugrana s’ha entrenat aquest dissabte al CAR de Sant Cugat per ultimar els detalls previs a la cita contra el Noia Freixenet.

L’entrenador Pere Varias no podrà comptar amb el sancionat Xavi Costa i, en les últimes jornades, tampoc va disposar dels lesionats Eloi Mitjans i Adrià Ballart (baixa des del principi de curs). Tot i aquestes absències, arribaran al Palau després d’haver aconseguit cinc victòries consecutives (l’última contra el Reus 6-1). Aquest serà el tercer duel del curs contra el Noia Freixenet, després de les semifinals de Lliga Catalana (8-1) i Supercopa (4-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut