Sergi Panadero i Pau Bargalló es reincorporen als entrenaments

Sergi Panadero i Pau Bargalló es reincorporen als entrenaments

Ambdós campions d’Europa, negatius a les proves de Covid, podran disputar el partit de diumenge contra el Noia Freixenet

Sergi Panadero i Pau Bargalló han sigut les principals novetats de l’entrenament d’aquest dijous. Ambdós jugadors s’han reincorporat a la dinàmica del Barça d’hoquei patins després d’haver-se proclamat campions a l’Europeu celebrat a Portugal.

El resultat a les proves de Covid-19 ha sigut negatiu i, per tant, el ‘9’ i el ‘8’ barcelonistes podran disputar el Barça – Noia Freixenet d’aquest diumenge 28 (19.00 hores).

D’altra banda, Ignacio Alabart, João Rodrigues i Helder Nunes son positius per Coronavirus i seran tres baixes importants per a l’equip dirigit per Edu Castro, que convocarà tres dels joves jugadors de l'hoquei formatiu que s’estan exercitant  al llarg d’aquestes setmanes amb el primer equip.

Cal recordar que el duel d’aquest diumenge, corresponent a la novena jornada de la Parlem OK Lliga, significarà el retorn a la competició després d’un mes d’aturada. Fins llavors, l’equip havia registrat un immillorable inici amb vuit triomfs, sent l’equip més golejador i el menys golejat. Les entrades es poden adquirir al lloc web del Club, amb entrades gratuïtes per a socis i sòcies. Fins el 28 de novembre també hi ha un important descompte del 50% en tots els partits que resten d’OK Lliga gràcies al codi promocional : BlackFriday.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut