Alcobendas  – Barça: Triomf treballat abans de l'aturada (1-4)

Alcobendas – Barça: Triomf treballat abans de l'aturada (1-4)

Els culers guanyen un partit molt disputat i sumen la vuitena victòria consecutiva a la Lliga per seguir líders destacats

Nova victòria blaugrana per marxar de la millor manera a l'aturada de seleccions. Els culers han superat a l'Alcobendas (1-4) en el partit corresponent a la vuitena jornada de l'OK Lliga i sumen tres punts més per seguir liderant la classificació amb autoritat.

João Rodrigues obre la llauna

Els culers han iniciat de bona manera el partit i als quatre minuts de joc s'ha avançat al marcador mitjançant João Rodrigues (0-1, min. 4), rematant dins l’àrea una assistència d'Helder Nunes des de darrere de la porteria. Amb el gol, el domini blaugrana ha seguit en atac, i Egurrola ha realitzat bones aturades en accions d’un contra un dels madrilenys, que tenien la baixa de César Candanedo.

Semblava que el marcador ja no es tornaria a moure fins al descans, però al darrer minut de la primera part, els d'Edu Castro han duplicat l'avantatge amb un gol d'Helder Nunes (0-2, min. 25), amb un bon llançament de cullera.

Ja a la segona part, la intensitat de la primera s'ha mantingut, amb molta rapidesa en el joc i diversos contraatacs per a tots dos equips. El tercer gol barcelonista es resistia, amb boles al pal de Panadero, Alabart i Nunes incloses, però també els locals han tingut el gol, amb Egurrola salvant diverses ocasions locals i aturant un penal a Marcos López.

Bogeria final

Els madrilenys, valents, han aconseguit retallar distàncies mitjançant l'exblaugrana Jordi Gabarra (1-2, min. 47) rematant dins l’àrea una bola aturada per Egurrola, però ràpidament el Barça ha reaccionat amb dos gols consecutius amb els mateixos protagonistes: assistència de Bargalló per a Helder Nunes (1-3, min. 48 i 1-4, min. 49), certificant el hat-trick del portuguès.

Finalment, victòria molt treballada del Barça (1-4), que suma tres punts més i encadena vuit triomfs en vuit jornades, situant-se líder a cinc punts del Liceo, i marxa de la millor manera a l'aturada de seleccions que durarà tot un mes.

Alcobendas, 1
Barça, 4

Alcobendas: Isaac Larios, Jordi Gabarra, Iñigo Artacho, Marcos López, Miguel López -cinc inicial-. Nacho Castro, Jorge López, Alonso Martín, Víctor Wally.
Barça: Egurrola, Pau Bargalló, Nil Roca, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial-. Ignacio Alabart, Matias Pascual, Sergi Panadero, Sergi Llorca.
Gols: 0-1, João Rodrigues (min. 4); 0-2, Helder Nunes (min. 25), 1-2, Jordi Gabarra (min. 47); 1-3, Helder Nunes (min. 48); 1-4, Helder Nunes (min. 49).
Àrbitres: Jonathan Sánchez, Juan Iglesias. Faltes: 13-13.