El liderat es defensa al Palau!

El liderat es defensa al Palau!

El Barça prepara un dels duels més especials del curs amb la primera posició en joc

El liderat està en joc! El Barça (amb sis victòries en sis partits possibles) rep el Deportivo Liceo (cinc victòries i un empat) en el duel d’aquest diumenge 24 (12.15 hores, Barça TV i OKLiga.TV). Un Barça – Liceo és garantia d’espectacle i el conjunt blaugrana confia en la màgia del Palau per poder mantenir-se al capdavant de la taula de la Parlem OK Lliga.

El Liceo és l’únic equip que ha sortit victoriós del feu barcelonista en les últimes cinc temporades, després d’imposar-se en la seva última visita en un Palau buit per les restriccions provocades per la Covid-19. Ara, els aficionats blaugranes sí podran estar presents al temple blaugrana per acompanyar l’equip en l’objectiu de fer-se fort a casa i de tenir el factor pista a favor en els retornats ‘play-off’.

Bargalló, Alabart i Panadero disputaran l’Europeu

Aquesta setmana s’ha fet públic que Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Sergi Panadero disputaran l’Europeu amb la selecció espanyola. El campionat internacional es disputarà entre el 14 i el 20 de novembre a Portugal, amb els blaugranes João  Rodrigues i Helder Nunes representant a la selecció amfitriona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut