Barça – Noia Freixenet: A per la Supercopa!

Barça – Noia Freixenet: A per la Supercopa!

El Barça afronta la semifinal davant l’amfitrió amb “bones sensacions” però sense fiar-se del darrer precedent

Arriba el segon títol de la temporada. La segona oportunitat d’aconseguir un trofeu es presenta aquest cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia, en la Supercopa que començarà el dissabte 11 de setembre amb les semifinals. El Barça s’enfronta a l’amfitrió (21.00 hores, Esport3 i Barça TV) i les sensacions de l’equip “són boníssimes” després de ser el campió de la Lliga Catalana.

El Barça – Noia Freixenet serà la reedició d’un duel que ja va produir-se la setmana anterior en la semifinal de la Lliga Catalana, amb contundent victòria blaugrana (8-1). “Ara comencem de zero una nova competició, amb un partit molt exigent”. “Juguen a casa seva i son el Noia”, explica Edu Castro, afegint que “el precedent serà una anècdota perquè ells sortiran a fer el partit que volen i nosaltres intentarem repetir els encerts per portar el partit al nostre terreny”.

Aitor Egurrola també declara que “estem amb força confiança i estem contents d’haver aconseguit el primer títol”. El capità, amb 77 títols al palmarès, afirma que “som el Barça i no podem viure dels títols passats, així que ens hem de centrar en la semifinal de la Supercopa”. ‘El pop’ assegura que “és molt complicat que ens torni a sortir un partit igual”. “Jugarem a casa seva i hem de reforçar la bona tasca que vam fer contra ells i polir els detalls en les errades”.

Per aquest duel, Edu Castro recupera a Sergi Llorca, que ha rebut l’alta mèdica després de fer els entrenaments complets amb el grup els últims dies, però no podrà disposar de Sergi Panadero. El jugador osonenc va rebre un traumatisme ocular en l’entrenament d’aquest dijous i serà baixa entre una i dues setmanes per precaució.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut