Edu Castro: “Afrontem la Copa amb tota la il·lusió del món”

Edu Castro: “Afrontem la Copa amb tota la il·lusió del món”

La Copa 2021 serà “l’últim esforç” de la temporada, amb l’objectiu de superar primer els quarts de final contra el Noia Freixenet

La Copa del Rei és l’última prova de la temporada 2020/21. I el Barça afronta la competició “amb tota la il·lusió del món, com si fos l’únic títol de l’any a disputar-se”, expressa Edu Castro, recordant que l’edició del 2020 no va jugar-se per la pandèmia. “Estem molt centrats en saber que és l’últim esforç de l’any”. La competició comença aquest dijous però el conjunt blaugrana no s’estrenarà fins l’últim duel de quarts de final, divendres (20.45 hores, Barça TV, Esport3 i OKLiga.TV) davant el Noia Freixenet.

És un rival molt perillós, amb un nivell altíssim que va fer una fase de grups de la Lliga Europea molt interessant”, diu Castro. “Sabem quins són els seus punts forts i haurem d’estar molt bé el divendres”.

L’equip ha entrenat aquest dimecres i farà l’última sessió el dijous al matí abans de volar fins a Galícia. “Riazor és un escenari meravellós on es respira hoquei per tots costats”. “És una alegria que pugui haver-hi públic a les grades i esperem que es vegi un bon espectacle”.

En declaracions a Barça TV, Sergi Fernández ha comentat que estem davant d’una de les competicions “més maques de la temporada”. “Hem tingut temps de preparar-la bé físicament i tàcticament. Anirem a defensar els títols de les últimes quatre edicions, però costarà moltíssim i ho haurem de fer molt bé”.

El porter barcelonista ha subratllat que ja s’han jugat quatre duels contra el Noia Freixenet, un rival que “ens ha posat les coses molt difícils en tots els partits” i ha destacat el factor sorpresa de la Copa. “Qualsevol equip pot ser campió, els equips es fan molt forts i pot passar qualsevol cosa en 50 minuts”. “Intentarem oferir un gran espectacle”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut