Una OK Lliga amb rècord golejador celebrada al Palau!

Una OK Lliga amb rècord golejador celebrada al Palau!

L’equip arriba a la històrica xifra de 208 dianes i conclou amb bones sensacions “un títol que té molt mèrit”

L’OK Lliga 2020/21 ja està al Palau Blaugrana. Un cop finalitzat el Barça – Voltregà (5-2) de dissabte 29, el capità Aitor Egurrola va rebre el trofeu acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident Rafael Yuste i el directiu Xavier Barbany. ‘El pop’ va aixecar ben amunt la 32a OK Lliga de la història de la secció (la 21a en el seu compte particular) i, tot seguit, va començar la festa al Palau Blaugrana.

L’OK Lliga va ser celebrada amb l’afició present al feu barcelonista, amb els parlaments d’Edu Castro i del mateix Egurrola agraint l’escalf rebut per l’afició i les penyes SangCulé i PBB Meritxell en una temporada en que la gran majoria de partits s’han disputat a porta tancada. Les 27 victòries, els dos empats contra el Reus i la derrota davant el Liceo són el balanç d’una OK Lliga que s’ha finalitzat amb 83 punts (set més que el Liceo).

En declaracions a Barça TV, Sergi Panadero destacava que “estem contents d’haver pogut aixecar el títol amb la nostra afició i d’haver-ho pogut celebrar amb ells”. Castro també es mostrava molt “content i orgullós” mentre que Pablo Álvarez subratllava que aquesta OK Lliga “té molt mèrit per tot el que hem patit”. “No ha sigut gens fàcil”.

208 gols de rècord

A banda de celebrar l’OK Lliga, la plantilla blaugrana també va tenir un nou motiu d’alegria: superar el rècord golejador de l’OK Lliga amb un total de 208 gols en 30 duels (6,9 de mitjana). Aquest registre supera els 207 gols del mateix Barça 2013/14, que era la millor marca comptant des de la creació de l’actual OK Lliga (2002/03).

Aquest rècord ha estat possible gràcies a la participació de tots els jugadors de pista. João Rodrigues ha sigut el pitxitxi blaugrana amb un total de 42 dianes, seguit per Pablo Álvarez (37), Helder Nunes (34), Pau Bargalló (29), Matias Pascual (21), Ignacio Alabart (14), Sergi Llorca (14), Sergi Panadero (9) i Nil Roca (8).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut