Benfica – Barça: Només val la victòria!

Benfica – Barça: Només val la victòria!

(21.00 hores, Barça TV) Guanyar és l’única opció per accedir a la Final Four

L’empat de divendres contra el Liceo va tenir un gust agredolç. L’equip va fer un gran treball per aconseguir el primer triomf, però el penal de Carballeira va impedir sumar els tres punts. Després de descansar aquest dissabte, però, l’equip afronta un nou repte: tota una final contra el Benfica (21.00 hores, Barça TV i Esport3).

És un partit decisiu, ja que al Barça només li serveix la victòria. Un triomf permetria ser el primer del Grup C i aconseguir el bitllet per als quarts de final. Un empat o una derrota no serviria per ser el millor segon dels tres grups.

En la roda de premsa posterior al duel contra els gallecs, Edu Castro va subratllar que, tot i l’empat, “l’equip depèn d’ell mateix” i el capità Aitor Egurrola va destacar que “estem molt orgullosos del treball que hem fet”. “Estem vius i ara només pensem en el partit de diumenge”.

Aquest partit a cara o creu contra el Benfica arriba després de la victòria de dissabte dels d’Alejandro Domínguez contra el Liceo (2-7), en el duel que ha conclòs el segon dia de competició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut