CP Calafell – Barça: Victòria de líder (3-6)

En una de les pistes més complicades, els gols de Panadero, Bargalló, Hélder Nunes (2), Sergi Lloca i Ignacio Alabart permeten els d’Edu Castro sumar el 20è triomf en 22 jornades

El Barça ha aconseguit un nou triomf a la OK Lliga. I ja en van 20 en 22 jornades. L’últim, el que s’ha aconseguit aquest dissabte en la sempre complicada pista del CP Calafell. Els d’Edu Castro, amb gols de Panadero, Pau Bargalló, Hélder Nunes (2), Sergi Llorca i Ignacio Alabart, s’han imposat al Pavelló Municipal Joan Ortoll i refermen el liderat a la taula.

Destacar la bona actuació dels cedits Xano Edo, sota pals, i Martí Gabarró, en un duel d’alt ritme però que ha acabat caient del cantó d’un equip blaugrana amb més eficàcia.

Domini inicial

Panadero ha obert la llauna, quan ha rematat a l’aire una bola morta dins l’àrea (0-1, min 7), mentre que Pau Bargalló ha transformat una falta directa amb un bon ganxo (0-2, min 20).

Tot i que Sergi Torné ha rematat un contracop dins l’àrea que ha reduït diferències (1-2, min 23), en la següent jugada Hélder Nunes ha tornat a ampliar la renda amb un potent xut de pala (1-3, min 23).

Resultat que ha reflectit el que s’ha vist en el primer temps, amb un conjunt que, tot i que també ha comptat amb les bones aturades d’Egurrola, sempre ha buscat la porteria d’un rival molt físic.

Electricitat a la represa

El pas pels vestidors ha portat la bogeria sobre la pista, amb quatre gols en només dos minuts. El ritme intens en els deu primers minuts de la represa ha acabat amb un gol de Martí Gabarró, de falta directa (2-3, min 36).

Però la resposta de Sergi Llorca, que ha desviat un xut exterior d’Hélder Nunes, ha estat immediata (2-4, min 37). Igual que el gol que ha fet Sergi Torné, per tornar a ajustar el marcador (3-4, min 37), malgrat que, finalment, una fantàstica rematada d’Alabart al segon pal, després d’una assistència de Pablo Álvarez, ha significat el 3-5 (min 38).

El pas dels minuts ha beneficiat el Barça, que ha encarrilat la victòria amb un nou xut de pala d’Hélder Nunes (3-6, min 42). Una demostració de la capacitat de reacció i la inspiració ofensiva de l’equip més golejador del campionat, que ha acabat sumant tres punts importants.

Sobretot perquè el Liceo, segon classificat, també ha guanyat, i ara el proper divendres el Barça rep al Palau el tercer classificat, el Caldes Recam Làser (21.00h, Barça TV).

LA FITXA

CP CALAFELL, 3
BARÇA, 6

Calafell: Xano Edo, Eloi Mitjans, Sergi Torné, Martí Gabarró, Arnau Xaus –cinc inicial- Albert Marimon (ps), Borja Espinosa, Sergi Raventós, Guido Pellizzari, Sergi Romeu.

Barça: Egurrola, Pablo Álvarez, Bargalló, Panadero, Hélder Nunes –cinc inicial- Nil Roca, Ignacio Alabart, Sergi Llorca, Joao Rodrigues.

Gols: 0-1, Panadero (min 7). 0-2, Pau Bargalló (min 20). 1-2, Sergi Torné (min 23). 1-3, Hélder Nunes (min 23). 2-3, Martí Gabarró (min 36). 2-4, Sergi Llorca (min 37). 3-4, Sergi Torné (min 37). 3-5, Ignacio Alabart (min 38). 3-6, Hélder Nunes (min 42).

Àrbitres: Sánchez Garcia, Márquez Lorente.