Barça – Vendrell: El líder no dóna opció (10-2)

Gran golejada barcelonista al Palau Blaugrana per mantenir-se al capdamunt de la classificació una jornada més

Gran victòria barcelonista per defensar el liderat de la millor manera. Els culers han superat amb autoritat el Vendrell (10-2) al Palau Blaugrana en la 19a jornada gràcies als gols de Joao Rodrigues (3), Pau Bargalló (2), Sergi Llorca (2), Pablo Álvarez (2) i Matias Pascual, i es mantenen al capdavant de la classificació de l'OK Lliga una setmana més.

Pluja de gols inicial

El matx ha iniciat de manera frenètica, i als 36 segons de joc, Pau Bargalló ja ha avançat al Barça (1-0, min. 1). Sense gairebé temps per reaccionar, Joao Rodrigues, aixecant i picant des de darrere la porteria, ha situat el segon (2-0, min. 5). Però el vendaval blaugrana no s'aturaria aquí i arribarien dos gols més en un minut: Matias Pascual, aixecant i picant davant Shehda, ha marcat el tercer (3-0, min. 12) i Sergi Llorca, segons després, el quart (4-0, min. 12).

Curro Fernández ha retallat distàncies (4-1, min. 15) però de nou Sergi Llorca, aixecant i picant davant el porter, ha ampliat l'avantatge (5-1, min. 22). Ja al darrer minut de la primera part, blava a Nil Roca i gol de Pablo Del Rio a la falta directa (5-2, min. 25), resultat amb el que s'arribaria al descans.

Sentència barcelonista

A la segona part, el ritme golejador no ha afluixat i Pablo Álvarez, rematant una bola dins l'àrea, ha marcat el sisè (6-2, min. 27), seguit d'un gol de falta directa de Pau Bargalló (7-2, min. 31). El domini blaugrana ha seguit vigent i els gols han continuat caient: Joao ha aconseguit dos gols més (8-2, min. 37 i 9-2, min. 48) per certificar el seu hat-trick, i Pablo Álvarez ha tancat la golejada amb el 10-2 definitiu al darrer minut (min. 50).

Així doncs, gran victòria blaugrana per seguir liderant la classificació de l'OK Lliga i continuar amb les bones sensacions.

Barça, 10
Vendrell, 2

Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Sergi Llorca.
Vendrell: Álvaro Shehda, Roc Llisa, Manu Necchi, Pablo Del Rio, Curro Fernández -cinc inicial-. Arnau Gimeno, Lluís Ferrer, Cels Portela, Gerard Miquel.
Gols: 1-0, Bargalló (min. 1); 2-0, Joao (min. 5); 3-0, Matias Pascual (min. 12); 4-0, Sergi Llorca (min. 12); 4-1, Curro Fernández (min. 15); 5-1, Sergi Llorca (min. 22); 5-2, Pablo Del Rio (min. 25); 6-2, Pablo Álvarez (min. 27); 7-2, Pau Bargalló (min. 31); 8-2 Joao (min. 37); 9-2, Joao (min. 48); 10-2, Pablo Álvarez (min. 50).
Àrbitres: Erik Rivas i Francisco Moreno. Faltes: 11-7. Blaves a Nil Roca (2) i als visitants Curro Fernández i Pablo Del Rio.