Liceo-Barça: Molt més que un triomf a Riazor (3-7)

Els d’Edu Castro sumen una important victòria que els situa líders i amb el gol average particular a favor

Un triomf molt important del Barça en la seva visita al Liceo a Riazor (3-7). Els blaugranes han completat un gran partit i s’han situat en tot moment per davant en el marcador tot i la insistència local. Amb aquesta victòria els d’Edu Castro se situen líders i amb el gol average particular a favor. Un gran partit de tot el conjunt, a més de la gran actuació d’Aitor Egurrola sota pals i amb domini total dels blaugranes.

Gran domini blaugrana

Els d’Edu Castro han iniciat molt bé el matx, ja que Helder Nunes ha avançat als culers als sis minuts de partit amb potent xut. Un bon inici de matx culer que s’ha confirmat amb el 0-2, obra del mateix Helder Nunes (min 7) amb un potent xut de pala.

Amb la desena falta blaugrana Aitor Egurrola, que jugava en el mateix Riazor on va debutar ara fa 22 anys, ha aturat el llançament d’Adroher, però en el rebot el Barça ha comès un penal. I novament Egurrola ha evitat el gol local, en aquesta ocasió xut de Dava. Dos minuts després, però, Adroher ha retallat diferències aprofitant una targeta blava a Panadero (1-2, min 24). El Barça ha tancat la primera meitat reaccionant a la diana local i marcant amb el tercer gol, obra de Pablo Alvarez i aprofitant una assistència de Pau Bargalló (1-3).

Solidesa de líder

La segona meitat ha començat molt bé per als d’Edu Castro. I és que Matias Pascual ha situat l’1-4 als dos minuts de la represa (min 27). Pocs minuts després una targeta blava a Adroher el blaugrana Pablo Alvarez no ha pogut acabar amb el gol la falta directa.

Els bons minuts culers s’han mantingut, així com les ajudes defensives que frenaven qualsevol opció local. Amb la desena falta local Pau Bargalló no ha perdonat i ha situat l’1-5 (min 35). El Liceo, però, no s’ha rendit en cap moment i Dava Torres ha escurçat diferències amb el 2-5 en una rematada al segon pal (min 41). La segona meitat ha augmentat el ritme golejador i Helder Nunes ha firmat el seu hat-trick particular des del punt de penal (2-6, min 43).

Confirmen un gran triomf a Riazor

Ràpidament el Liceo ha respòs en la 15a falta culer, que no ha desaprofitat Adroher per marcar el 3-6 a menys de set minuts pel final. Finalment, Matias Pascual ha rematat el triomf amb el setè gol després d’una bona jugada individual (min 47). En el darrer minut Bargalló no ha pogut transformar una falta directa després de la 15a falta local. Tot i així, gran triomf del Barça que li dona el liderat i amb set gols marcats al porter menys golejat de l’OK Lliga.

Fitxa del partit:

Liceo, 3
Barça, 7

Liceo: Carles Grau, Jordi Adroher, Cesar Carballeira, Franco Platero i Dava Torres –cinc inicial-, Maxi Oruste, Marc Grau, Fabrizio Ciocale i Roberto Di Benedetto.

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Pablo Alvarez, Sergi Panadero i Helder Nunes -cinc inicial-, Matias Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Gols: 0-1, Helder Nunes (min 6); 0-2, Helder Nunes (min 7); 1-2, Adroher (min 24); 1-3, Pablo Alvarez (min 24); 1-4, Matias Pascual (min 27); 1-5, Pau Bargalló (min 35); 2-5, Dava Torres (min 41); 2-6, Helder Nunes (min 43); 3-6, Adroher (min 43); 3-7, Matias Pascual (min 48).

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Iñigo López. Targeta blava al blaugrana Panadero i al local Adroher. Faltes: 15 i 17.