Barça – Mataró: Golejada en el primer partit del 2021 al Palau (11-2)

Els d’Edu Castro s’imposen de forma clara en el primer partit després de la Supercopa

Triomf clar del Barça davant el Mataró (11-2). Els d’Edu Castro han transformat la seva superioritat damunt del parquet del Palau amb gols. Els blaugranes sumen així un nou triomf en Lliga en el primer matx després de conquerir la Supercopa. Abans de l’inici del matx el Mataró ha fet un passadís en honor al títol guanyat.

Domini i gols culers

Als cinc minuts de joc Bargalló no ha pogut transformar un penal a favor, però pocs segons després Pablo Alvarez ha rematat una assistència del mateix blaugrana per situar l’1-0 (min 6). A partir d’aquí els blaugranes han anat eixamplant el marcador amb un bon ritme de joc. Bargalló ha situat el 3-0 als 18 minuts de joc, rematant una assistència de Pablo Alvarez. El domini era totalment blaugrana i amb la diana de Helder Nunes (4-0, min 25) el partit ha arribat al descans.

Amplien l’avantatge

A la represa Sergi Panadero ha marcat ben aviat el 5-0, en aprofitar una bona assistència de Helder Nunes. El Mataró ha reaccionat en una acció d’un contra un i Oriol Lladó ha marcat el 5-1 (min 29). Una diana que ha replicat Pablo Alvarez amb el 6-1 enmig del domini blaugrana (min 32).

El Mataró no s’ha rendit i ha marcat el seu segon mitjançant Cantero (6-2). Aitor Egurrola ha aturat la falta directa generada per una targeta blava a Matias Pascual. El Barça no ha afluixat el ritme i ha pogut ampliar la diferència amb cinc dianes més. Llorca, Bargalló, Helder Nunes, Pablo Alvarez i Matias Pascual han tancat un bon triomf barcelonista (11-2). El proper partit serà el 19 de gener a la pista del Voltregà.

Barça, 11
Mataró, 2

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i Pablo Alavarez –cinc inicial-, Matias Pascual, Sergi Llorca, Helder Nunes i Joao Rodrigues.

Mataró: Sergi Grané, Erik Gual, Eric Florenza, Gerard Cusachs i Oriol Lladó –cinc inicial-, Bernat Romero, Conrad Xicota, Àlex Cantero i Marc Ollé.

Gols: 1-0, Pablo Alvarez (min 6); 2-0, Joao Rodrigues (min 8); 3-0, Bargalló (min 18); 4-0, Helder Nunes (min 25); 5-0, Sergi Panadero (min 26); 5-1, Oriol Lladó (min 29); 6-1, Pablo Alvarez (min 32); 6-2, Cantero (min 32); 7-2, Llorca (min 37); 8-2, Pau Bargalló (min 41); 9-2, Helder Nunes (min 41); 10-2, Pablo Alvarez (min 46); 11-2, Matias Pascual (min 49).

Àrbitre: Ignasi Galán i Joel Garcia. Targeta blava a Matias Pascual. Faltes: 6 i 7.