Barça – Mataró: Tota l’atenció posada en l’OK Lliga!

Barça – Mataró: Tota l’atenció posada en l’OK Lliga!

El conjunt blaugrana disputa el primer partit del 2021 al Palau amb l’objectiu de seguir “amb la nostra línia”

L’èxit de la Supercopa de Lloret va permetre iniciar el 2021 amb bon peu i reforçar la confiança en el bon joc de l’equip. Una setmana més tard, però, la Supercopa forma part del passat i toca centrar-se en la competició regular, on l’equip és segon i depèn d’ell mateix. Això sí, amb la necessitat d’anar sumant de tres en tres. I la primera cita de l’any al Palau és aquest diumenge (16.00 hores, Barça TV) davant el Mataró.

“És un equip alegre, que pressiona bastant, que juga un joc atractiu en possessions curtes i que corre molt al contracop”, descriu Edu Castro, afegint que “és un equip dinàmic que ens pot posar les coses difícils i que estarà una mica més tancat de l’habitual”. Pau Bargalló, autor de tres dianes de falta directa a la Supercopa, també valora el Mataró com un “equip lluitador que ens intentarà posar les coses difícils”. Bargalló ha recordat que a Riazor només van perdre 2-0 i que “nosaltres hem de seguir amb la línia que portem per tirar el partit endavant”.

Aquesta és la penúltima jornada de la primera volta, amb un Reus – Liceo com a partit entre rivals directes a la part alta de la taula. “Es doni el resultat que es doni, encara quedarà moltíssima OK Lliga”, comenta Castro. “Nosaltres hem de continuar amb la nostra línia de joc”.

Els darrers precedents contra el Mataró són els de l’eliminatòria de Lliga Catalana amb victòries àmplies (2-8 i 11-2). Els maresmencs, en el seu retorn a la màxima competició estatal, han sumat punts gràcies a dos empats davant Palafrugell i Lloret i a un triomf contra el Vendrell. Els àrbitres del duel seran Ignasi Galán i Joel Garcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut