Les bones sensacions que deixa la Supercopa

Les bones sensacions que deixa la Supercopa

L’ambició i la “fam de títols” de l’equip va quedar demostrada en “una final formidable amb un resultat just”

En temps de pandèmia, la incertesa predomina en tot moment. Cada entrenament, cada partit i cada títol en joc es viuen amb la màxima intensitat. I això és el que ha demostrat, una vegada més, el Barça d’hoquei patins. L’equip s’ha proclamat campió de la Supercopa 2020/21 i comença el 2021 amb bones sensacions després del bon partit jugat davant el Reus (4-1).

La semifinal decidida a la pròrroga davant el Noia Freixenet (3-1) va demostrar la solidesa del conjunt blaugrana en moments complicats i també va suposar un toc d’alerta de cara a la final contra un Reus que havia superat el Liceo (7-5). Diumenge, l’equip va brillar en defensa i en atac i la satisfacció va ser màxima.

Estem molt contents perquè hem fet un partit formidable. Hem après molt del partit al Palau contra el Reus (3-3) i de la semifinal de dissabte”, va dir Castro, trobant a faltar l’afició barcelonista però satisfet per haver estat “molt bé en moltes facetes del joc”. “El resultat és just”. El mateix missatge el va dir Ignacio Alabart: “hem fet un pas més respecte la semifinal, jugant una mica millor i emportant-nos la victòria. Hem estat molt superiors i som justos vencedors”.

Helder Nunes, autor d’un hat-trick, va destacar l’ambició del vestidor: “la temporada passada no vam poder guanyar aquest títol i, aquesta Supercopa, era molt desitjada. Estem molt contents perquè hem cregut molt en el nostre treball dels darrers mesos. Hem estat gairebé perfectes en defensa i en atac hem tingut bona qualitat de joc”.

De la seva banda, Aitor Egurrola, que ja ha sumat 75 títols al seu palmarès, subratllava també “les ganes de final i la fam de títols” de la plantilla. “La semifinal ens va deixar un regust amarg i, a la final, hem sortit molt seriosos en defensa”. Un dels protagonistes de la final va ser Sergi Panadero, retornat després d’estar absent tres partits i conquerint el seu 58è títol amb el Barça (iguala a Beto Borregán): “Quan vaig arribar no m’ho hauria cregut mai. Ara hem de seguir, que això ja forma part del passat”. De fet, Egurrola i Panadero són els esportistes amb més Supercopes: les mateixes onze que ha aconseguit el Barça en la seva història des del curs 2004/05.

L’equip tornarà aquest dijous als entrenaments amb l’objectiu de preparar el duel d’OK Lliga davant el Mataró al Palau (diumenge 10, 16.00 hores, Barça TV).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut