Lleida Llista Blava – Barça: Cap a la Terra Ferma amb Sergi Llorca recuperat!
Ofert per

Lleida Llista Blava – Barça: Cap a la Terra Ferma amb Sergi Llorca recuperat!

(20.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana afronta la desena jornada amb Sergi Llorca recuperat de la lesió

El Barça d’hoquei patins afronta aquest diumenge (20.00 hores, Esport3, Barça TV i OK Liga.TV) un nou duel clau a la zona alta de la taula. En aquest cas, a la pista de Bell-lloc d’Urgell, seu aquest curs dels partits d’un Lleida Llista Blava que ha començat la temporada amb molt bones sensacions i que ara es troba quart a la taula amb només dos punts menys.  

Tot i l’empat contra el Reus al Palau (3-3), el conjunt blaugrana també es mostra confiat amb la intenció de “fer un partit el més semblant possible al que proposen els nostres principis” i a “ser capaços de jugar més estona al que volem”, afirma Edu Castro.

L’equip ha realitzat l’última sessió preparatòria aquest dissabte amb la bona notícia de l’alta mèdica de Sergi Llorca. El jove blaugrana s’ha recuperat de la lesió que va patir a l’espatlla esquerra just abans d’iniciar l’OK Lliga i ara torna a una convocatòria. “Estem molt contents per ell. Ha treballat molt per tornar el més aviat possible a una convocatòria”, comenta el tècnic.

Castro també ha destacat l’alt nivell del rival, que fa dues setmanes es trobava al capdavant de la classificació després de guanyar a Reus (3-5). “Ja fa anys que Albert (Folguera) els ha donat una personalitat pròpia i s’han convertit en un equip guanyador”. “Competeixen molt bé contra equips de la part alta i aquesta temporada s’han reforçat en tres posicions clau”.

El porter Martí Serra (Calafell), el defensa Bruno Di Benedetto (retornat després d’un curs al Liceo) i l’exblaugrana Jepi Selva (Viareggio) estan oferint un plus en un equip on també destaquen el capità Andreu Tomàs, Oriol Vives, Joan Cañellas i el cedit Àlex Joseph.

"El Lleida tiene un gran equipo y sabemos que será un partido muy duro"

Helder Nunes

En declaracions a Barça TV, el portuguès Helder Nunes també ha comentat que el Lleida Llista “està demostrant que té un gran equip i que fa les coses molt bé. Sabem que serà un partit molt dur i difícil, que estarà disputat fins al final”. El ‘78’ blaugrana, autor de deu gols a l’OK Lliga, s’ha mostrat confiat en el bon joc de l’equip. “Juguem igual que el curs passat però la diferència és que la bola no ha entrat en moments puntuals” i ha assegurat que “la lliga és molt llarga i falten per jugar molts partits. Hem de ser fidels al nostre estil de joc i segur que el treball ens donarà el que volem”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut