El Barça d’hoquei mostra el Palau Blagurana a nens hospitalitzats

El Barça d’hoquei mostra el Palau Blagurana a nens hospitalitzats

Alabart, Llorca, Nunes i Roca han estat els primers jugadors en participar en la iniciativa de la Fundació del FC Barcelona

Les visites que es feien cada temporada als hospitals barcelonins per fomentar estones agradables als nens ingressats no són possibles degut a la pandèmia, però les noves eines que tothom ha anat descobrint durant el confinament permeten, a distància, seguir generant il·lusió i estones agradables als nens hospitalitzats.

La campanya ‘És Nadal tot l’any’, promoguda per la Fundació FC Barcelona, ha permès que diversos nens dels hospitals Sant Pau i Sant Joan de Déu de Barcelona poguessin descobrir de forma telemàtica els espais més privats del Palau amb guies de luxe: Ignacio Alabart, Sergi Llorca, Nil Roca i Helder Nunes. Les visites telemàtiques continuaran al llarg de la temporada amb la resta de la plantilla.

Els jugadors també han respòs les preguntes i les inquietuds dels nens i nenes, animant-los a seguir recuperant-se i convidant-los a venir al Palau Blaugrana quan sigui possible.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut