Recam Làser Caldes – Barça: Victòria contundent a Caldes (1-7)

Recam Làser Caldes – Barça: Victòria contundent a Caldes (1-7)

Els d’Edu Castro segueixen sumant de tres en tres a domicili, aquest cop amb gols de Matias Pascual (3), Helder Nunes (2), Pablo Álvarez i Ignacio Alabart

Victòria del Barça a l’OK Lliga, aquest cop novament a domicili. Els d’Edu Castro, amb un bon joc, han derrotat el Recam Làser Caldes (1-7) i segueixen sumant de tres en tres fora de casa. En aquesta vuitena jornada de la competició domèstica, i malgrat visitar una pista complicada, el hat-trick de Matias Pascual, el doblet d’Helder Nunes i els gols de Pablo Álvarez i Ignacio Alabart han permès derrotar un rival que arribava a aquest duel després de dos partits d’inactivitat per culpa de la pandèmia.

Perquè ja des de l’inici, el gol matiner d’Helder Nunes de penal, als 7 segons, ha ajudat el Barça a fer un primer temps molt bo, amb intensitat i pressió a tota la pista. Una superioritat en totes les facetes que ha enviat el partit al descans amb un resultat força favorable. I és que, a banda del penal d’Helder Nunes (0-1, min 1), dos xuts exteriors han posat un còmode 0-3. El primer, també a través del mateix Helder Nunes (0-2, min 8), mentre que posteriorment ha estat Matias Pascual el jugador que ha vist porteria (0-3, min 15).

Amb el 0-3 en contra, el Caldes ha buscat sorprendre amb boles exteriors, però s’ha topat amb una Sergi Fernández molt encertat. Unes intervencions que, ja en el segon temps, el Barça ha aprofitat per poder ampliar el marcador. Així, en una bola penjada per Nil Roca, Matias Pascual ha tornat a marcar (0-4, min 28).

Un gol que no seria l’últim de l’argentí perquè, després que Ferran Rosa transformés la directa (1-4, min 29), un xut de cullera de Pascual en la següent jugada ha fet pujar l’1-5 (min 30). Amb aquest ampli resultat, el Caldes, ja sense res a perdre, ha sortit a la recerca del gol, però no ha tingut èxit.

Sí que ha pogut aprofitar les seves opcions el Barça, malgrat les aturades de Gerard Camps, i Pablo Álvarez, que ha culminat un contracop (1-6, min 43), i Ignacio Alabart, amb un potent i precís xut de pala (1-7, min 50), han tancat el partit. Resultat contundent que reflecteix el bon paper blaugrana a la pista calderina, en la setena victòria a l’OK Lliga.

LA FITXA

Recam Làser Caldes, 1
Barça, 7

Caldes: Gerard Camps, Sergio Miras, Xavi Rovira, Alexandre Acsensi, Roger Acsensi -cinc inicial- Sito Ricart, Cristian Rodríguez, Ferran Rosa, Marcos Blanqué.

Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Panadero, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial- Matias Pascual, Ignacio Alabart, Nil Roca, Pablo Álvarez.

Gols: 0-1, Helder Nunes, de penal (min 1). 0-2, Helder Nunes (min 8). 0-3, Matias Pascual (min 15). 0-4, Matias Pascual (min 28). 1-4, Ferran Rosa, de falta directa (min 29). 1-5, Matias Pascual (min 30). 1-6, Pablo Álvarez (min 43). 1-7, Ignacio Alabart (min 50).

Àrbitres: Germán Sandoval, Álvaro De la Hera. Blava a Marcos Blanqué, del Caldes, i a Pablo Álvarez, del Barça.

Foto: Kilian Càtedra

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut