Sergi Llorca es perdrà l’inici de l’OK Lliga per lesió
Ofert per

Sergi Llorca es perdrà l’inici de l’OK Lliga per lesió

El jugador blaugrana ha patit una luxació a l’espatlla esquerra en un entrenament

El Barça d’hoquei patins inicia aquest dissabte l’OK Lliga 2020-21, en el duel al Palau Blaugrana contra el Palafrugell (16.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV). En aquest partit, però, Edu Castro no podrà comptar amb Sergi Llorca, que ha sofert una luxació a l'espatlla esquerra.

El jugador s’ha lesionat en un entrenament al Palau Blaugrana i les proves mèdiques realitzades aquest divendres han confirmat que el jugador serà baixa per a les primeres jornades d’OK Lliga. La seva evolució en marcarà la disponibilitat per al retorn a la dinàmica de l’equip.

Llorca ha retornat a la secció que l’ha vist créixer aquest estiu, després de quatre temporades cedit (una al Vic i tres al Noia Freixenet), i ja va tenir presència com a jugador de ple dret del primer equip en tres duels de la Lliga Catalana 2020.

“Esperem que aviat ens pugui tornar a ajudar”

Edu Castro

Un cop coneguda la baixa per lesió de Sergi Llorca, el tècnic Edu Castro li ha volgut desitjar una ràpida recuperació i que “ens pugui tornar a ajudar com ho estava fent”. “És una llàstima perquè estava agafant bons automatismes en el joc i era el jugador nou d’aquesta temporada”, ha afegit Edu Castro, destacant que Llorca “és un lluitador i segur que sortirà més fort d’aquesta situació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut