La plantilla d’hoquei patins inicia el pla específic de treball

La plantilla d’hoquei patins inicia el pla específic de treball

Els jugadors realitzen els exercicis físics des dels seus respectius domicilis

La plantilla del Barça d’hoquei patins ha començat una setmana molt diferent a la que hom es podia imaginar fa només uns dies. Aquest dilluns 16 de març havia de servir per començar a preparar la Copa del Rei d’A Coruña (19-22 de març), però tot s’ha interromput per la transmissió del coronavirus i els jugadors estan a les seves respectives cases.

Des de Barcelona, Castelldefels, Sant Saduní d’Anoia o Sant Hipòlit de Voltregà, els diferents jugadors de la plantilla blaugrana han iniciat el pla específic de treball que els ha enviat el preparador físic de l’equip. Els deures a fer durant sis dies a la setmana combinen accions de força, de mobilitat i exercicis intervàlics d’alta intensitat. Tot plegat amb l'objectiu de mantenir la forma fins que es puguin tornar a posar els patins al Palau Blaugrana.

 

 

 

 

 

Missatges a les xarxes socials

La plantilla d’hoquei patins, igual que la resta d’esports del FC Barcelona, han posat una pausa en la temporada, fent cas a les indicacions governamentals. L'entrenador Edu Castro i el capità Aitor Egurrola han fet una crida a les xarxes socials perquè tothom es quedi a casa, igual que Pablo Álvarez, que manté la pràctica de l’hoquei des del pati de casa seva amb l’ajuda dels seus fills.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut