Barça-Lleida Llista: El líder no afluixa i reforça el liderat (9-2)

Els d’Edu Castro superen de forma clara el seu rival i l’empat del Liceo a Girona els permet ampliar l’avantatge al capdavant de l’OK Lliga fins als vuit punts

Triomf contundent del Barça al Palau contra el Lleida Llista (9-2). Un duel en el qual els d’Edu Castro han començant dominant amb autoritat i no han donat opcions al rival. Els gols de Nil Roca, Ignacio Alabart, João Rodrigues (3), Pau Bargalló (2), Pablo Álvarez (2) han donat un triomf als culers que els permet reforçar el liderat després de l’empat del Liceo a Girona.

Bon inici de partit culer. Els d’Edu Castro han protagonitzat tres ocasions clares, però Lluís Tomàs ha evitat el gol del Barça sota pals. Però finalment els barcelonistes han aconseguit avançar-se. La connexió de Pau Bargalló i Pablo Álvarez s’ha executat a la perfecció. I és que una gran acció de Bargalló ha servit al de San Juan per marcar l’1-0 (min 4). Després del gol el Lleida Llista ha tingut dues bones ocasions, però Sergio Fernandez s’ha mostrat molt sòlid i ho ha resolt a la perfecció. Sergi Panadero ha enviat la bola al pal en la seva primera acció de joc.

Doblet de João Rodrigues

Els bons minuts del Barça han vist com arribava la segona diana dels culers, obra de João Rodrigues (2-0, min 12). Pocs minuts després seria el mateix jugador portuguès qui marcaria el 3-0 en aprofitar una bona passada de Sergi Pandero (3-0, min 16). En una de les poques aproximacions ofensives del conjunt visitant Nathan Gefflot.

La resposta blaugrana ha estat ràpida i Alabart ha situat el 4-1 amb un xut de pala des de la frontal de l’àrea. En uns darrers dos minuts frenètics Pau Bargalló ha forçat un penal. Matias Pascual no ha pogut transformar-lo i el marcador ja no s’ha mogut abans del descans (4-1).

Amplien diferències

El Barça ha mantingut el domini de les ocasions a la segona meitat i el gol de Pau Bargalló ha servit per situar el 5-1 en aprofitar una bona assistència de Helder Nunes. Els d’Edu Castro han seguit ampliant les diferències amb els gols de Pablo Álvarez i Nil Roca, respectivament que situaven el 7-1 provisional al minut 35.

El Lleida ha aprofitat un penal a favor per situar el 7-2, si bé el xut d’Andreu Tomàs l’ha aturat Sergio Fernández, però el refús l’ha aprofitat el mateix jugador visitant per marcar. Els culers encara tindrien temps per arrodonir el marcador amb dues dianes més. João Rodrigues ha firmat el seu hat-trick particular en aprofitar una bona assistència de Pau Bargalló i el mateix blaugrana firmaria el definitiu 9-2. Bargalló hauria pogut marcar en la desena falta del Lleida però no ha pogut transformar la falta directa. Un triomf que manté al Barça com a líder en solitari a l’OK Lliga, amb vuit punts respecte el Liceo després del seu empat a Girona.

Barça, 9
Lleida Llista, 2

Barça: Sergio Fernandez, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Ignacio Alabart –cinc inicial-, Sergi Panadero, João Rodrigues, Nil Roca i Helder Nunes.

Lleida Llista: Lluís Tomàs, Andreu Tomàs, Àlex Joseph, Sergi Duch i Sergi Folguera –cinc inicial-, Marc Palazon, Nathan Geflot, Gerard Escolà i Enric Duch.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 4); 2-0, João Rodrigues (min 12); 3-0, João Rodrigues (min 16); 3-1, Gefflot (min 20); 4-1, Ignacio Alabart (min 22); 5-1, Pau Bargalló (min 26); 6-1, Pablo Álvarez (min 34); 7-1, Nil Roca (min 35); 7-2, Andreu Tomàs (38); 8-2, João Rodrigues (min 46); 9-2, Pau Bargalló (min 47).

Àrbitres: Isaac Sanz i Joan Nicolas. Faltes: 7 i 10.