SL Benfica – Barça: Da Luz marca el camí a seguir a la Lliga Europea!

SL Benfica – Barça: Da Luz marca el camí a seguir a la Lliga Europea!

(17.00 h) El Barça afronta la visita a la pista del Benfica amb l’objectiu de fer un pas endavant en la classificació europea

El pavelló Da Luz rep aquest dissabte la visita del Barça per acollir una gran cita europea. El Benfica – Barça (17.00, hora de Barcelona; CERS TV en directe i Barça TV en diferit a les 19.00 hores) té un grapat d’al·licients. “Es veuran dos estils de joc diferents però segur que serà un gran partit”, afirma Edu Castro, amb el record de la gran victòria (4-8) assolida la temporada 2017/18 en l’última visita a la pista del Benfica.

L’equip ha viatjat aquest divendres i ha fet la prova d’una pista molt familiar per a João Rodrigues. El jugador d’Oerias va militar nou temporades al Benfica, sortint per la porta gran. I ara s’enfrontarà per primera vegada al seu anterior club. “Estic molt content per tornar a casa, veure gent coneguda i estarà prop de la meva família”. “El que vull, però, és guanyar el partit”, assegura el portuguès en unes declaracions realitzades amb un perfecte català.

Si Rodrigues jugarà per primera vegada contra el Benfica, l’argentí Lucas Ordoñez s’enfrontarà per primera vegada al Barça després d’haver-hi estat entre 2015 i 2018. Jordi Adroher i Edu Lamas, que ha arribat a Lisboa procedent del Liceo, són els altres dos exblaugranes d’una plantilla “amb jugadors de primeríssim nivell”. Segons paraules de Castro, “el Benfica és un equip immens”.

El tècnic també destaca que Alejandro Domínguez “pot fer una convocatòria que no sabem quina serà”, ja que disposa de nou jugadors de pista a part dels porters Pedro Henriques i Marco Barros.

Barça i Benfica colideren el Grup C després de les respectives victòries contra Sarzana i Germania Herringen. A banda de l’objectiu de classificar-se per als quarts de final, els dos partits contra el Benfica (el duel al Palau Blaugrana serà el 18 de gener) serà clau per poder optar a la primera posició. “Guanyar seria un pas imortant per tenir el primer lloc del grup”, comenta Rodrigues, destacant que sobre el parquet de Da Luz hi haurà “20 dels millors jugadors del món i els espectadors que puguin ser-hi seran uns afortunats”. Els àrbitres seran els italians Matteo Galoppi i Franco Ferrari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut