L’hoquei patins formatiu inicia la pretemporada

L’hoquei patins formatiu inicia la pretemporada

El Barça Atlètic i el juvenil s’ha exercitat aquest dimarts a Llars Mundet

L’hoquei patins formatiu ja ha començat a rodar. Els joves jugadors del Barça Atlètic (la nova denominació del filial), del Barça C i del Junior s’han tornat a posar els patins aquest dimarts a la pista de Llars Mundet. Aquest dimecres s’incorporaran als entrenaments els infantils i els alevins.

El bloc d’entrenadors del curs passat es manté amb els següents tècnics: Dani Moreno (coordinador esportiu, Barça C i Juvenil), Raul Castillo (Barça B i Junior), David Cáceres (Infantil i Aleví) i Guillem Trabal (porters).

trabal castillo moreno caceres

La novetat és que David Cáceres també exercirà com a segon entrenador de l’equip d’OK Plata, que aquesta temporada militarà al Grup Nord i que s’estrenarà el 23 d’octubre davant el Taradell.

Cal recordar que, en aquests entrenaments, no han estat presents els membres del Barça Atlètic presents a l’estada de pretemporada del primer equip a Encamp: Joan Pascual, Manel Hernández, Lluc Sitjà i Adrián Galán (porter). Tampoc han iniciat la pretemporada amb els seus companys els jugadors que estan preparant l’Europeu sots-17 que se celebrarà a Sant Sadurní d’Anoia entre el 19 i el 24 de setembre: Eloi Megino (porter), Alex Ortigosa, Miquel Escala, Carles Casas i Quim Gabarró (convidat als entrenaments per part de la FEP). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut