El directiu Xavier Barbany visita l’hoquei formatiu blaugrana

El directiu Xavier Barbany visita l’hoquei formatiu blaugrana

El directiu Xavier Barbany i el coordinador esportiu Gaby Cairo s’han mostrat molt il·lusionats en la nova campanya dels joves de la secció

Els joves jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana han rebut la visita de Xavier Barbany, directiu responsable de la secció. Acompanyat pel coordinador esportiu Gaby Cairo.

Barbany ha pogut conèixer el treball que s’està realitzant a Llars Mundet (seu dels equips de l’hoquei formatiu blaugrana). “Tal com vam dir a la nostra candidatura, La Masia és un dels pilars del FC Barcelona”, ha declarat el directiu, especificant que a la residència hi viuen un total de nou jugadors d’hoquei.

Barbany també ha afegit que “és un honor que a la base hi hagi jugadors que puguin pujar al primer equip. Cal estar preparat i les arrels estan aquí”.

El coordinar esportiu Gaby Cairo ha assegurat que en l’hoquei formatiu “hi ha un grup de treball molt bo i la il·lusió és màxima”. “Hem començat molt bé”.

Aquest inici de curs, tres jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana han tingut protagonisme amb el primer equip: Oriol Llenas, Kyllian Gil i Arnau Martínez. “Això és una satisfacció enorme i dóna molt sentit al que estem fent”, ha destacat Cairo.

L’Aleví, l’Infantil, el Juvenil i el Junior han iniciat la temporada disputant la primera fase de les Lligues OR, el Barça C ha aconseguit un empat i una victòria a domicili en les primeres dues jornades de Nacional Catalana. El Barça B, de la seva banda, ha arribat fins a la Final Four de la Lliga Catalana Plata i s’estrenarà a l’OK Lliga Plata el dissabte 16 d’octubre a Vilanova i la Geltrú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut