França i Dinamarca lluitaran per ser a la final del Mundial

França i Dinamarca lluitaran per ser a la final del Mundial

Les dues seleccions, amb un total de quatre jugadors del Barça Lassa, s’enfrontaran en semifinals, mentre que els representants d’Espanya jugaran contra Egipte per la setena posició i l’accés al Preolímpic

El Mundial d’handbol s’aproxima a la recta final, i els jugadors del Barça Lassa que el disputen afronten els últims partits amb objectius molt diversos. Un cop tancada la Main Round han quedat definides les semifinals i els duels directes amb coses en joc. Destaca la semifinal que disputaran França i Dinamarca, amb Dika Mem, N’Guessan i Fabregas al bàndol francès (Sorhaindo és baixa per lesió), i Casper Mortensen al danès. Serà la primera semi, que es disputarà aquest divendres a les 17:30 hores. Més tard es jugarà l’altra, que enfrontarà Alemanya i Noruega. Amb aquests encreuaments, ja és segur que hi haurà com a mínim un blaugrana a la gran final.

França es va assegurar l’accés a les semifinals una jornada abans d’acabar la Main Round, però la derrota en l’última jornada contra Croàcia (20-23) el va classificar en la segona posició. La Dinamarca de Mortensen, en canvi, va guanyar tots els seus partits i va acabar líder del grup F.

Més enllà de la lluita per les medalles destaca l’enfrontament d’Espanya amb Egipte per la setena posició (dissabte a les 17:30h). Un duel que, a més de la posició final en el campionat mundial, decidirà una plaça per al Preolímpic de l’any vinent. El conjunt de Jordi Ribera, amb Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix, van caure per la mínima en l’última jornada contra Alemanya (31-30) i van tancar la Main Round amb quatre punts en quarta posició.

Per últim, la Brasil de Thiagus Petrus va acabar la fase de grups en cinquena posició, també amb quatre punts. Islàndia, ja sense Aron Pálmarsson per lesió, va tancar el grup E sense cap punt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut