Barça Lassa - Condes de Albarei Teucro: Piconadora blaugrana (41-26)

Els de Pascual aconsegueixen un nou triomf a l’Asobal en un partit en què Ariño, amb 10 gols, ha estat el màxim golejador, el dia del debut d’Àlex Pascual, Diocou i Juri Knorr

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit la 13a victòria en aquesta Lliga Asobal. Ho ha fet després de derrotar el Condes de Albarei Teucro, al Palau Blaugrana, per un 41-26 que ha reflectit la superioritat dels locals. Ariño, amb 10 gols, ha estat el blaugrana que s’ha mostrat més efectius, però el fet més destacat del duel ha estat el debut de tres joves blaugranes: Àlex Pascual, Mamadou Diocou i Juri Knorr.

Fulgurant des de l’inici

Malgrat el 5-5 inicial, el Barça ha estat una piconadora, amb un parcial de 12-2 que ha trencat el partit ràpidament. L’inici de Victor Tomàs i d’Ariño ha estat sensacional, en un tram de partit que la defensa ha passat al 5-1. Unes accions (17-7, min 20) que han estat acompanyades del gran debut dels també extrems, Àlex Pascual i Diocou, que han inaugurat els seus primers minuts al primer equip amb 5 i 2 gols, respectivament.

Però si en atac l’eficàcia ha estat alta, en defensa Gonzalo Pérez de Vargas ha marxat al descans amb pràcticament un 40% d’encert en l’aturada (7/18). Així, amb el 22-11, el partit ja ha estat pràcticament vist per a sentència. Perquè, en la represa, a poc a poc el Barça s'ha anat imposant i, amb repartiment de gols, ha acabat obrint escletxa en el marcador fins al 41-26 final, aprofitant els gols a la contra i la superioritat física.

LA FITXA

Barça Lassa, 41
Condes de Albarei Teucro, 26

Barça: Gonzalo, Víctor Tomàs (5), Sorhaindo (2), Andersson (2), Aitor Ariño (10), Dika Mem (-), Pálmarsson (-) –set inicial- Möller (ps), N’Guessan (2), Syprzak (3), Thiagus Petrus (-), Dolenec (3), Duarte (3), Àlex Pascual (6), Diocou (5), Juri Knorr (-).

Teucro: Jorge Lloria, Natan Suárez (4), Jose Rial (1), Davor Cutura (5), Fisher (7), Dani Hernández (-), Sergio Pérez (-) –set inicial- Juan Quintas (1), Samuel Gómez (7), Carlos Gehrhardt (-), Samuel Pereiro (-), Domingo (1)

Parcials: 5-4, 7-5, 10-6, 17-7, 19-8, 22-11 (descans), 23-13, 29-16, 32-18, 36-21, 40-25, 41-26 (final).

Àrbitres: Enric Escoda Pérez i Roland Sánchez Bordeta.