Barça Lassa – Vive Kielce: Victòria de mèrit per seguir al capdavant (31-27)

Barça Lassa – Vive Kielce: Victòria de mèrit per seguir al capdavant (31-27)

Els de Xavi Pascual, en un gran partit d’handbol, aconsegueixen el triomf contra un rival directe en un enfrontament que han dominat des de l’inici i en què han destacat els 7 gols d’Aleix Gómez i els 6 de Mortensen.

El FC Barcelona comença el mes de novembre amb força. Perquè ha aconseguit un triomf de vital importància a la Lliga de Campions, contra el Vive Kielce (31-27), en el primer dels vuit partits que ha de disputar en els propers dies.

Un duel dur, però en què els de Xavi Pascual s’han acabat imposant per la velocitat, l’efectivitat a les contres i la defensa en moments clau, amb un bon encert de Gonzalo Pérez de Vargas. Els 7 gols d’Aleix Gómez, així com els 6 de Mortensen, també han estat importants en el triomf blaugrana, el cinquè en les sis jornades d’aquesta fase de grups.

Domini de l’electrònic des de l’inici

El Barça ha sortit molt bé i ha aconseguit un 11-6 en els primers minuts (min 18). Una diferència que ha fet que els de Xavi Pascual dominessin el marcador des de l’inici fins al final, tot i viure moments més ajustats. I és que el Kielce no ho ha posat fàcil i ha demostrat per què està lluitant per la primera posició del grup. Amb intensitat, però amb el seu ritme i sense perdre la concentració, els homes dirigits per Talant Dujshebaev no s’han despenjat. Perquè, tot i l’elevada velocitat del Barça al contracop, el replegament visitant també ha estat alt. Tot això, sumat a les grans intervencions del porter Cupara, el millor del Kielce, ha reduït la diferència amb un parcial de 0-4 (11-10, min 24).

Sempre per davant, però, el Barça no s’ha posat nerviós. Ha aconseguit marxar al descans amb avantatge després d’un gol d’Ariño (14-11, min 30), mentre que ha fet aixecar l’afició i ha tornat a ampliar la diferència després del pas pels vestidors (18-13, min 35). També ho han fet Gonzalo, quan ha aturat una pena màxima a Cindric, o la contra d’Aleix Gómez que ha significat el 20-14 (min 39).

Amb molt de temps encara per davant, el Barça no ho ha tingut fàcil per sentenciar, amb un Kielce que no s’ha rendit, però la gran defensa i l’efectivitat a la contra ho han fet possible. Perquè, amb un avantatge més petit (22-20, min 46) o més gran (29-22, min 54), el triomf s’ha quedat al Palau i el Barça passa a ocupar novament la primera posició de la taula, empatat a 10 punts amb el Vardar, el proper rival dels blaugrana a la Champions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut