Barça Lassa – Al-Najma Club: A semis de la Super Globe! (37-28)

Barça Lassa – Al-Najma Club: A semis de la Super Globe! (37-28)

El conjunt blaugrana ha assolit una còmoda victòria a Doha i jugarà aquest dimecres la semifinal de la competició

El Barça Lassa ja és a les semifinals de la Super Globe. L’equip dirigit per Xavi Pascual s’ha imposat còmodament a l’Al-Najma Club de Bahrain al Duhail Sports Hall de Doha i s’enfrontarà aquest mateix dimecres contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Montpellier i el Hammament. Mortensen, amb cinc gols, ha estat el màxim realitzador culer.

Dolenec, Andersson i Tomàs han estat els primers golejadors d’un Barça Lassa que ràpidament s’ha posat per davant al marcador. Al minut 7 de partit el conjunt de Pascual ja tenia una renda de cinc gols (6-1) gràcies a les seves recuperacions i ràpides transicions en atac. Semblava que els culers acabarien de trencar el partit durant el primer temps però el conjunt de Bahrain mica en mica s’ha anat mostrant més sòlid i ha seguit competint. A la mitja part: 19-14.

La tònica del segon temps ha estat la mateixa que la del tram final del primer. Manava el Barça en el marcador -el rival mai ha estat per sota dels quatre gols- però l’Al-Najma havia aconseguit contagiar els culers d’un ritme de partit lent, pesat, poc propici per a un Barça que també ha començat a pensar en la semifinal d’aquest dimecres.

Només en els cinc últims minuts el partit ha acabat de trencar-se. El Barça Lassa, amb un bon Möller sota pals, ha acabat imposant-se per nou gols, la màxima diferència culer en els 60 minuts de partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut