Xavi Pascual: “Ha estat una temporada molt bona”

Xavi Pascual: “Ha estat una temporada molt bona”

El tècnic blaugrana, la plantilla i el manager de la secció, David Barrufet, valoren el curs de manera molt positiva

S’ha acabat la temporada per al Barça Lassa d’handbol. I ho ha fet de la millor manera possible guanyant la Copa del Rei, la quarta de manera consecutiva. Els de Xavi Pascual han resolt de manera contundent la final contra un rival que ha posat les coses difícils, el Naturhouse La Rioja (29-34). “Ha costat com sempre. Com que guanyem tant sembla fàcil el que fa aquest equip, però hem fet un esforç de lluita impressionant contra un equip que juga molt bé”, ha destacat el tècnic blaugrana al finalitzar el duel. Pascual ha afirmat que “ha estat una temporada molt bona” perquè  l’equip “ha crescut moltíssim i ha assolit els objectius marcats a principi de temporada amb escreix”. I ha afegit: “Tenim marge de millora encara i l’any vinent hi tornarem per fer les coses igual o inclús millor”.

El manager de la secció d’handbol, David Barrufet, ha volgut elogiar la plantilla per la conquesta de la Copa del Rei i ha asseverat que aquest equip es mereix “una nota molt alta aquesta temporada”, abans d’afirmar que ja planegen el següent curs. Entrerrios que ha estat nomenat el millor jugador de la final ha explicat que guanyar la Copa era “un repte molt difícil després de perdre la Final Four europea”, però l’equip “ha sabut refer-se i ha demostrat que valora totes les competicions”.

Lazarov i Noddesbo han viscut l’últim títol de blaugranes. En el cas de Lazarov ha agraït que el capità Victor Tomàs li hagi deixat aixecar la copa de Campions: “Dono les gràcies al Víctor per deixar-me aixecar el títol. Han estat uns anys increïbles i el Barça sempre estarà al meu cor”. Noddesbo, per finalitzar, ha afirmat que s’ha complert el somni d’acomiadar-se del Barça “amb una victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut