THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Derrota en un primer amistós de debuts (35-29)

Els de Xavi Pascual, en el primer partit de pretemporada després de les vacances, han caigut al Lanxess Arena de Colònia en un duel de provatures i que ha servit d’estrena per a Dolenec, Lenne i Alexis Borges

Després de retornar fa pocs dies als entrenaments, el FC Barcelona Lassa d’handbol s’ha estrenat aquest diumenge amb el seu primer partit amistós. No ho ha pogut fer amb victòria, ja que ha caigut derrotat contra un dur THW Kiel al Lanxess Arena de Colònia (35-29), però ha servit per donar els primers minuts de joc de la pretemporada.

Un duel en què han destacat els debuts de Yanis Lenne, Jure Dolenec i Alexis Borges, a banda del bon partit de Dika Mem, malgrat incorporar-se més tard al grup per haver disputat el Mundial Júnior d’Algèria.

La diferència física s’ha notat i el partit s’ha iniciat amb un parcial de 4-1 que el Kiel ha sabut defensar, especialment a través de la defensa. Aspecte del joc que el Barça ha tingut problemes per contrarrestar, ja que li ha costat trobar els espais suficients per fer mal. Així, el Kiel ha mantingut la renda de tres gols en pràcticament tota la primera meitat (l’11-10 ha estat el marcador més ajustat), fins que ha marxat al descans amb el 18-14. Un resultat que també s’explica, a banda de per la dura defensa exercida pels alemanys, per les aturades de Wolff, que han impedit que els de Xavi Pascual poguessin reduir diferències.

Debuts de Dolenec, Lenne i Alexis Borges

Ha estat una primer part, això, sí, en què els tres nous fitxatges del FC Barcelona han tingut minuts. També s’han estrenat com a golejadors Dolenec i Lenne, que han marcat des dels 7 metres les seves primeres dianes com a blaugrana.

No ha estat una plaça fàcil per debutar, en un escenari majestuós (que alberga cada temporada la Final Four d’handbol) i contra un rival dur físicament que ha exigit molt un equip blaugrana que, a la segona part, ha notat més el cansament. Tot i que després del pas pels vestidors el Barça ha pressionat en defensa i el marcador s’ha ajustat una mica (18-16), els errors en els llançaments, les aturades de Landin i el ritme golejador del Kiel han tornat a ampliar la diferència (29-22, min 50). En els últims minuts, han estat els gols de Dika Mem, el millor dels blaugrana en atac (7 gols), els que han acabat per posar el 35-29 final en el primer amistós de la pretemporada per als de Xavi Pascual, que tornaran a vestir-se de curt el proper dijous, contra el CSM Bucarest.