Pick Szeged – Barça Lassa: Sense fortuna en un partit amb alternances (31-28)

Els blaugranes cauen a Hongria en un duel amb alternatives entre els dos conjunts i en què els barcelonistes no es troben encertats al tram final

Derrota del Barça Lassa a la Velux EHF Champions League en un partit dominat pels dos conjunts en un duel amb alternatives (31-28). Els locals han tingut les primeres diferències i, tot i que els homes de Xavi Pascual han igualat el marcador, el Pick Szeged ha marxat al descans per davant. A la represa, les dianes de N'Guessan i Dika Mem no han estat suficients per doblegar al conjunt hongarès.

El matx s’ha iniciat amb un intercanvi de gols entre els dos conjunts, fins que el Pick Szeged ha agafat la iniciativa a l’equador de la primera meitat (6-5, min 10). El conjunt local ha aconseguit una renda de dos gols, però els blaugranes no han deixat de lluitar i això els ha permès igualar de nou el duel (8-8, min 15).

Novament els locals se situarien per davant en el marcador i obtindrien una renda de fins a quatre gols amb una defensa intensa que bloquejaria les idees blaugrana (14-10, min 25). N’Guessan era l’home referent en atac, juntament amb Pálmarsson, i han pogut reduir la diferència just abans del descans i situar-la en tres gols (16-13).

Remuntada incompleta

Una efectivitat total de N’Guessan i l’encert de Dika Mem han permès al Barça Lassa igualar novament el partit i fins i tot situar-se per davant. Un gol de Pálmarsson situava el 18-19 favorable als barcelonistes amb més de 20 minuts per endavant. Els culers arribarien a situar-se amb dos gols de renda, però als darrers deu minuts els locals han capgirat el marcador.

L’encert blaugrana de cara a porteria s’ha reduït i els porters locals han aturat l’efectivitat dels homes de Xavi Pascual. Per contra, el Pick Szeged no ha fet concessions ofensives i ha pogut situar-se per davant al marcador.

Una renda que els locals no han deixat escapar i que seria de tres gols a cinc minuts per al final del matx (28-25). Tot i els intents dels barcelonistes per igualar l’enfrontament, el conjunt local ha defensat la diferència i ha situat el definitiu 31-28 al darrer instant. El proper duel del Barça Lassa serà aquest dimarts a la pista del Granollers en partit de Lliga Asobal (20.30 hores).